İlana anında tepki

Güncelleme Tarihi:

İlana anında tepki
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2009 19:29

"Benim Annem Bir Melek"in Star TV'ye transfer olması nedeniyle düzenlenen basın toplantısında, dünkü Hürriyet Gazetesi'ne tam sayfa ilan vererekmagazin muhabirlerini protesto eden sanatçılardan Dolunay Soysert,gazetecilerden beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

 

 Pasta kesileceği sırada magazincilerin, "Dolunay Hanım bizi kınıyorsa, biz de onu çekmek istemiyoruz" demesi üzerine genç sanatçı da sinirli bir şekilde basın toplantısını terk etti. Soysert'in ayrılması üzerine dizinin diğer oyuncularından Tarık Ünlüoğlu, Ali Sunal,Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci, Ali Erkazan, Bala Atabek, Mert Öner ve Şevket Çapkınoğlu da basın toplantısını terk etti.

Bu olay üzerine pastayı kesmek ve açıklama yapmak Oya Başar'a düştü. Başar, "Biz sizinle dirsek dirseğe çalışıyoruz, bunu yapan insanlar üzerlerine alınsınlar. Bunca senedir beraber çalışıyoruz, ben basınla her zaman arkadaşlık ilişkileri yürüttüm. Bu çok hassas bir konu, belki aranızda bu işi bozan bir iki kişi vardır. Bu genel algılanmamalı. Sanıyorum böyle bir talihsizlik oldu. Bizler kadar siz de emek vererek çalışıyorsunuz. Ama belki zaman zaman insanın keyfi yerinde olmayabilir. Cevap vermek istemeyebilir. Her iki tarafın da biraz saygılı davranması gerekir. Siz bizim halkla iletişimimizi kuruyorsunuz. Çok önemli birşey bu. Ama biraz daha dikkat ederseniz zaten hiçbir problem çıkmaz. Biz susma hakkımızı kullanabilmeliyiz. Siz de bizi çekmekte özgürsünüz. Zaman geliyor biz sizden
çekmeniz için rica ediyoruz. İnsanlar şöhret olana kadar bizi çekin diyorlar. Ünlü olduktan sonra çekmeyin diyorlar. Yok böyle birşey" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!