İkizler Memo - Can yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 20. bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

İkizler Memo - Can yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı 20. bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 11:51

Kanal D ekranlarında her cumartesi izleyici ile buluşan İkizler Memo – Can, 19. bölümü ile dün akşam seyirci karşısına çıktı. İkizler Memo – Can son bölümünde Osman ve Yaren’in nikahı ile ses getirdi. Peki, İkizler Memo - Can yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar, Buket Dereoğlu ve Atilla Saral gibi usta isimlerin yer aldığı ve bebekken birbirlerinden ayrılan iki kardeşin öyküsünü ele alan İkizler Memo – Can’de heyecan devam ediyor. Dizinin 30 Mart 2019 tarihli yayınında, velayeti annesi Dilek'e verilen Memo, onunla anlaşamayıp evden kaçtı. Memo'nun ortadan kaybolması herkesi büyük bir korkuya sürükledi. Peki, İkizler Memo – Can 20. bölümde neler olacak?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İkizler Memo – Can’ın 6 Nisan 2019 tarihinde yayınlanacak yeni bölümde şunlar yaşanacak;

İkizler Memo - Can 20. Bölüm fragmanında Altan'ı evlendirme amaçlı bir kız ile tanıştırırlar, fakat bu kız Altan'ın başına bela açar.
Memo ise arkadaşları ile birlikte Altan'ın önderliğinde kampa gider. Fakat kamp Memo için yaramazlıklarını gönül rahatlığıyla yapacağı bir eğlence aracına dönüşür. Altan ise her zamanki gibi Memo sayesinde çıldırmanın eşiğine gelir.

Haberin Devamı

Osman ve Yaren'in yeni evi için mutfak robotu gerekmektedir. Osman, internetten mutfak robotunu satmak isteyen bir kadın ile tanışır ve robotu alabilmek için kadının evine gider. Fakat olaylar gene Osman'ın aleyhine dönecek şekilde gelişir. Kadının evinde olduğu sırada, niyeti hiç de iyi olmayan bir misafir çıkagelir. Osman gene kendini tehlikeli bir durumun içinde bulur.

 SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? 

Osman, Yaren’e evlenme teklifi eder. Bu teklif karşısında evet cevabını veren Yaren, kendisini nikah masasında bulur.

Osman ve Yaren nikah günü alır. Nikahın olacağını Mahmut’tan saklarlar ama Mahmut bir şekilde öğrenip nikah dairesini basar. Düğün günü gelir. Mümtaz’ın da yardımıyla Osman, Yaren’e dillere destan bir düğün yapar.

BAKMADAN GEÇME!