İki düğün

Güncelleme Tarihi:

İki düğün
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2004 00:17

Dedeman otelleri sahibi Nazire Dedeman’ın küçük kızı Özben Önal, önceki gece Bodrum’da evlendi. Damat Çağdaş Yüksel sandaletleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

BODRUM'DA

Görenler şaşırdı

Sosyetik güzel Özlem Önal’ın kardeşi Özben Önal, önceki gece Ankaralı mimar Çağdaş Yüksel’le Dedeman otellerine bağlı Bodrum Ortakent Scala Beach’te yapılan törenle evlendi. Dedeman otelleri sahibi Nazire Dedeman’ın kızı olan Özben Önal düğünde beyaz gelinliğiyle göz kamaştırırken, damat Çağdaş Yüksel takım elbisesinin altına sandalet giymeyi tercih etti.

Paçası da ıslak

Sandaletli damat Çağdaş Yüksel, törene müstakbel eşi Özben Önal’la birlikte tekneyle geldi. Bu sırada pantolonunun paçasının ıslanmasına da aldırmayan damat, tören boyunca dağınık görüntüsüyle davetlileri şaşırttı. Aileler ve yakın dostların katıldığı törende çiftin nikah şahitliğini gelinin ablası Özlem Önal ve damadın amcası Taner Yüksel yaptı.

ROMA’DA

Düğünden ilk kareler

Selim, Roma’ya gidiyor

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden Bir İstanbul Masalı’nda Esma ve Selim, Roma’da evlendi. 15 gün önce çekimler için Roma’ya giden dizi ekibi, buradaki nikah sahnelerini tamamladı. Dizi geçtiğimiz sezon Esma’nın Roma’ya uçtuğu bölümle noktalanmıştı.

Aşk Çeşmesi’nde

6 Eylül’de yayınlanacak yeni bölümde ise Esma ve Selim, Roma’da evleniyor. Ardından da şehrin romantik mekanlarında büyük aşk yaşıyorlar, Aşk Çeşmesi’ne para atıp şans diliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!