İki dil bilen kaç sunucu var?

Güncelleme Tarihi:

İki dil bilen kaç sunucu var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2007 00:00

"Dobra Dobra" programına katılan Özlem Savaş işsizlik nedeniyle girdiği bunalımı anlatırken isyan etti.

Haberin Devamı

ÖZLEM SAVAŞ İNTİHAR GİRİŞİMİNİ BÖYLE ANLATTI

 

İki dil bilen kaç sunucu var
Özlem Savaş intihar girişiminin en önemli nedenini şöyle açıkladı: "Yapımcı Şükrü Avşar bana iş için söz vermişti. Projenin başladığını ablamla Antalya'ya gidince öğrendim. Programın başladığını bile haber vermediler. İntihar girişiminden sonra geçmiş olsun demek için bile aramadı. Şükrü Avşar için çok efendi bir adam demiştim. İnsanlar hakkında sürekli yanılıyorum"

Savaş isyanını şu sözlerle dile getirdi: "Ben alkol bağımlısıyım ve tedavi oldum diye bir açıklama yaptım. İş bulmak ve hayata yeniden dönmek istemiştim. Hata yaptığımı şimdi anlıyorum. Bu piyasada yalnızca alkol değil, uyuşturucu da kullanan bir sürü insan var. Nurseli İdiz çalışıyor, birçok kişi çalışıyor, yapımcılar alkolü bahane etmesinler … İki dil bilen kaç tane sunucu var? İş bulabilmek için ekstra ne yapmam gerekiyor? Tek kişi üç dört program sunuyor. Rus bir sunucu ortaya koydular. Nedir bu ayrıcalık? Vajina monologları diye bir oyun vardı. Ben buna vajina korologları diyorum. Bütün sözde sanatçıların yaptığı "vajina korologları. Bu kadar basit. Ben kendimden genç insanlarla gezmiyorum. Loğusa avcılığı yapmıyorum. Bunları mı yapayım?"
Üç arkadaşı dışında hastanede basın dışında kimsenin aramadığın belirten Savaş, intihar teşebbüsünde ailesinin ve çocukluğunda yaşadığı aile dramının da etkisi olduğunu söyledi: "İsyan ettim bunun içinde ailem de var. İstemeyerek de olsa annem de beni yalnız bıraktı. Baba yoktu başımızda. Baba sevgisi görmeden büyüdüm. 1996'da "Evlatlıktan reddedeceğim" diye bir haber çıkmıştı ama zamanı geldi. Ben birilerini reddedeceğim. Bu dünyada hep yalnız savaştım. Hep ailemi düşündüm ama zor duruma düştüğümde beni düşünen kimse olmadı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!