İçerde 23. bölüm fragmanında Mert, Celal'e yardım edecek mi?

Güncelleme Tarihi:

İçerde 23. bölüm fragmanında Mert, Celale yardım edecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 07:56

İçerde 23. bölüm fragmanında Celal yine oyunlar peşinde koşuşturuyor. Elindeki gücü sürekli olarak arttırdığını düşünen Celal, Mert'i kullanarak camianın en büyüğü olmak için mücadele edecek. İçerde 23. bölüm fragmanında Mert'e hedeflerini anlatan Celal, en iyi sonuçları alabilmek için tek çıkar yollarının beraber çalışmak olduğunu vurguluyor. İşte, İçerde 23. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

İçerde dizisinin 22. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde heyecan dolu anlar yaşanırken, Sarp ve Mert kardeş olduklarını öğrenmeye bir adım daha yaklaştı. Coşkun'un artık Sarp'tan başka çaresi kalmazken, Celal Baba'da Mert'e akla gelmeyecek bir tuzak hazırladı. Peki İçerde'nin son bölümün ardından yeni bölümün ilk sahnesinde neler yaşandı? İşte İçerde dizisinde meydana gelen olaylar

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp’ın hapse girmesinin ardından Yaşar’ın polisten aldığı paraların bulunması, Sarp’ın hemen aklanması, Celal’in kafasında bazı şüpheler oluşturmuştur. Polise kendisini satıp satmadığından emin olmak istemektedir. Sarp’ı çok tehlikeli bir sınav bekliyordur. Celal, Mert’e gelecekle ilgili büyük planlarından bahseder. Mert’in bilmediği ise Celal'in hedefine ulaştığında ailesini ve gerekirse kendisini gözden çıkartacağıdır. Eylem adım adım Mert’in izini sürmektedir. Bulduğu her yeni ipucu Mert’ten daha fazla şüphelenmesine sebep olur.

Haberin Devamı

Celal'in Mert'e oynamış olduğu oyunun ardından köşe kapmaca başlıyor. Mert'in güvenini test eden Celal, genç komiserin testi geçememesi halinde gözden çıkarılacağını dile getiriyor. Mert ailesini bulmak için gözünü karartıyor ve “Baba” dediği Celal’e silah çekiyor. Öte yandan Celal ise Sarp üzerinden başka bir oyun gerçekleştiriyor.

TUBA ÜNSAL SÜRPRİZİ

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Bensu Soral'ın rol aldığı İçerde'ye Tuba Ünsal dahil oldu. Güzel oyuncu, Instagram hesabından 'Çağatay Ulusoy' etiketi ile 'My partner in crime' (Suç ortağım) notunu düştüğü bir fotoğraf paylaşırken; kadrosunu genişleten İçerde'nin yeni bölüm fragmanlarıyla sürpriz gelişmenin haberi verildi. Tuba Ünsal'ın diziye ne kadar devam edeceği merak konusu.

BAKMADAN GEÇME!