İbrahim Bey tecavüz ettiyse canı sağolsun

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Bey tecavüz ettiyse canı sağolsun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2002 17:58

Gazetelerden size bir iki küçük alıntı : İbrahim Bey (Tatlıses) tecavüz ettiyse canı sağolsun diyen eski imam eklemesi; siyasete girmeyi düşünen, bu sefer gerçek bir travesti; deprem felaketinin dolarla ortadan kalkacağını sanan Richie Rich ve diğerleri...

Haberin Devamı

Posta’dan Ahmet Cumalı’nın haberi. (14 ağustos) İbo’yu savunmak kadınlara kaldı, diye bir başlık. (14 ağustos) Konser vermek için gittiği Almanya’da Gülnaz Uyanık adlı kadına tecavüz ettiği iddia edilen İbrahim Tatlıses’e “kadınları” sahip çıktı, diyor. Kadınlarının tepkileri de şöyle:

- Sevgilisi dansöz Asena : Televizyonda gördüm, şok geçirdim. Kesinlikle inanmıyorum, buna imkan yok. Koskoca İmparator İbrahim Tatlıses bunu yapabilir mi?
- İmam nikahlısı Derya Tuna : Bu sadece bir iddia, inanmıyorum. Ama yaptıysa da canı sağ olsun. İbrahim Bey yakında bir açıklama yapıp kendini savunacaktır.
- Eski imam nikahlısı Perihan Savaş : Kimse beni buna inandıramaz. İbrahim Bey o yapıda adam değildir. Zaten tecavüz etmeye ihtiyacı yok, çünkü etrafında çok fazla sayıda kadın var.

Yine aynı Posta’dan : Manken Emine Ün, aktör Emre Kınay’la “aşk yaşadığı” (tövbe Yarabbi!) iddialarına ilginç bir yorumla cevap vermiş: “Emre ile çok yoğun paylaşımlarımız oldu, ileride aşk olabilir.”

Şok gazetesi (14 ağustos) : Travesti manken Şule Sungu (Travestiler arası güzellik yarışmasında Türkiye 2.nciliği varmış) siyasete girmeyi düşünüyormuş, “Benim gibilerin hakkını Meclis’te aramak en büyük hedefim” diyor.
Haklı ve bence Ankara’da başarılı olur. Siyasî ve ahlakî travestilik çok revaçta...

Nedense (doğru söylememe endişesi olabilir) bu üfürme haberlerine “Seçimlere girme hakkı kazanan Genç Parti lideri...” diye giren Uzan Grubu gazetelerinden Damga’da (14 ağustos), Cem Uzan’ın Kayseri oto sanayide esnafla yaptığı sohbetten alıntılar vardı. Uzan diyor ki :
“Gel götüreyim seni Sakarya’ya. Milletten 9 milyar dolar deprem vergisi aldılar. Gel Sakarya’ya, hâlâ deprem duruyor. Bizi kandırdılar.”
Toplanan parayla “depremin ortadan kalkacağını” zannediyormuş demek ki...

Hangi gazeteydi, ne gündü maalesef not etmemişim : beni aldattı diye kocası Rafet El Roman’dan ayrılan, intikam için Gala’ya mayolu pozlar veren, her önüne gelene kocasıyla ilişkilerini anlatan, eski manken Tuğba Altıntop’un bir lafını not etmişim. Şarkıcı Aşkın Nur Yengi’nin arabuluculuk teklifine “Sevgide azalma var, öyle ki alyansımı bile çıkardım. Sorunumuz sadece Rafet’le beni ilgilendirir demiş, sanki gazeteleri arayıp “Rafet beni aldattı, herşey bitti” diye ilan eden başkasıymış gibi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!