Huysuz işadamını dize getirdi

Güncelleme Tarihi:

Huysuz işadamını dize getirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2005 00:54

Ünlü film yapımcısı Steve Bing ile bir süredir birlikte olduğu Oscarlı aktrist Nicole Kidman’ı Avusturalya’da tatil yaparken görenler gözlerine inanamıyorlar. Huysuzluğuyla tanınan Bing’i, Kidman’ın nasıl olup da bu tatile ikna ettiği konusunda spekülasyonlar yapılıyor.

Nicole Kidman, duygularını, niyetlerini herkesten gizlemesini çok iyi biliyor. Avusturalyalı güzel yıldızın Tom Cruise’dan ayrıldıktan sonra özel yaşamını gizli tutmak konusunda daha da titiz davranmaya başladığı kesin.

İngiliz Hello Dergisi’nin haberine göre, Nicole Kidman, haftalardır Avusturalya’da, babaevinde konuk. Hollywood’da evlatlık çocuklarının yanında olması gerekirken, yıldızın birden tatile gitmesi önce yadırganmıştı. Ama sonra Kidman’ın yeni sevgilisi Steve Bing’in duygularını tartmak için böyle bir plan uyguladığı anlaşıldı.

AMACINA ULAŞTI

Film yapımcısı Steve Bing, kendisiyle vedalaşmadan Avusturalya’ya giden Nicole Kidman’ı her zamanki umursamazlığıyla bir süre aramadı.

Ama Amerika’daki sevgilisinden telefon gelmedikçe, geri dönmeyi düşünmeyeceğini söyleyen Nicole Kidman, sonunda amacına ulaştı ve usta çapkın Steve Bing’i ayağına kadar getirmeyi başardı. Zengin film yapımcısı, güzel oyuncuyla beraber olabilmek için işini gücünü bırakıp Avusturalya’ya gitti. Sevgililer, bu buluşmayı bir tatile çevirdiler. Avusturalya’da hem tekne gezisi yapıyorlar, hem golf oynuyorlar, kısacası güzel havaların tadını birlikte çıkarıyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!