Bu hayvanlar bir âlem

Güncelleme Tarihi:

Bu hayvanlar bir âlem
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2017 13:14

Özgür Doğanlar Vakfı adlı uluslararası doğal yaşam kuruluşunun düzenlediği ‘Komik Vahşi Yaşam Fotoğraf Ödülleri’ sahiplerini buldu. 86 ülkeden 3 bin 500 fotoğrafın katıldığı yarışmada, 20 finalist 2017’nin en komik karesi için yarıştı. Birinciliğiyse ‘Yardım’ temalı baykuş fotoğrafıyla Tibor Kercz kazandı.

Haberin Devamı

Tanzanyalı iki fotoğrafçı düzenliyor
Doğal Yaşam Fotoğraf Yarışması’nı organize eden de Tanzanyalı iki fotoğrafçı: Paul Joynson-Hicks ve Tom Sullam... İkili Tanzanya’da yaşıyor. Ülkede yabani hayatın en güzel örneklerinin insan eliyle zarar gördüğünü fark edince, “Ne yapabiliriz?” diye düşünmüş ve bu yarışmayı başlatmışlar. Asıl çıkış noktaları; gülümsemeye ihtiyacı olan dünyaya bir tebessüm sunmanın yanı sıra kurdukları Born Free Foundation’a (Özgür Doğanlar Vakfı) bağış toplamak.

Kilise yolcusu kalmasın
Dünyada 17-20 arası tür penguen bulunuyor. Yalnız Carl Henry’nin fotoğrafladığı bu karedeki penguenlerin eşi benzeri yok. Çünkü bu fotoğraftaki penguen ailesi iki dirhem bir çekirdek giyinmiş kiliseye doğru yol alıyor.

Bu hayvanlar bir âlem


Polenlerin içindeki yaramaz
Andrea Zampatti bu sevimli fare fotoğrafıyla ödülü kazandı. Bir çiçeğin tepesinde, polen kokusuyla zevkten dört köşe olmuş, bu minik farenin fotoğrafını siz de bilgisayarınızın arka plan fotoğrafı yapmak istemiyor musunuz?

Haberin Devamı

Bu hayvanlar bir âlem


Foklar da şoke oluyormuş
Fok balıkları kolay kolay korkmazlar ama korktuklarında gerçekten komik oluyorlarmış. Bu güzel fotoğrafı yakalayan; George Cathcart...

Bu hayvanlar bir âlem


Motosiklet tutkunu maymunlar
Motosiklet tutkunu bu iki maymun Katy Laveck Foster’ın objektifine yakalanmış...  Neyse ki motosiklet hareket halinde değil...

Bu hayvanlar bir âlem


Tabuları yıkan antilop
Jean-Jacques Alcalay tarafından çekilen bu fotoğrafta sürü psikolojisini kabul etmeyen bir antilop arkadaşlarına tepeden bakıyor.

Haberin Devamı

Bu hayvanlar bir âlem

 

Erkeklerin Kadınlara Hayret Ettiği 5 An | Her Şey Hakkında Her Şey

BAKMADAN GEÇME!