Yıldızlar karması

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar karması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 14:31

Sezon trendlerini zamansız ve şık parçalarla birleştirmeye hazır mısınız? Dolabınıza katacağınız bu ürünlerle sezon modasını yakalarken gelecek beş seneye yatırım da yapmış olacaksınız Başak Dizer seçti.

Haberin Devamı

Trençkot
Zamansız bir klasik
Her ara sezonlarda hatırlanacak ve hiç değişmeyecek yeri dolmayacak yatırım ürünlerinden biridir. Her eve lazım her erkeği şıklaştıran, klas bir ana ürün. O bir klasiktir. 
Massimo Dutti 649 TL

Yıldızlar karması

Takım elbise
Ekosenin önlenemez yükselişi
Ekose, bir döndü, pir döndü. Uzun süre de gitmeyecek. Haliyle takıma yatırdığınız paranın karşılığını şıklığınız ile 2-3 sezonda çıkarırsınız.
Damat 629 TL

Yıldızlar karması

Blazer
Tek harekette şıklık
Lacivert veya siyah şık bir blazer’ın modası asla gececek gibi görünmüyor.Üzerinize tam oturan, klasik tek ceketi zamansız sezonsuz giyebilirsiniz.
Koton 169.99 TL

Haberin Devamı

Yıldızlar karması

Sırt çantası
Hipster’lardan kalan tarz
Erkeklerin çanta taşımasının demode olduğu dönemler geride kaldı. Sırt çantaları hiç olmadığı kadar revaçta; size sportif bir hava katar.
Beymen Collection 795 TL

Yıldızlar karması

Kaşmir kaban
Beş sezon garantili
Kaşmir ya da ipek /yün karışımı göz alıcı bir uzun kabanın yerini hiçbirşey tutamaz. Siyah/ kahve veya lacivert renklerde aldığınız kabanın modası kolay kolay geçmez.
Ramsey 995 TL

Yıldızlar karması

Rugan mokasen
Her yerde parlayın
Siyah bağcıklı ‘lace shoe’ alacaksanız, tercihiniz mutlaka rugan mokasenden yana olsun. Ayakkabı içliğiyle saklarsanız beş-altı sezon giyersiniz.
Derimod 329 TL

Yıldızlar karması

Haberin Devamı

Şemsiye
İhmale gelmez
Şık bir erkeğin ağaç saplı kaliteli sofistike bir şemsiyesi olmalı. Siz kullanmasanız da eşlik ettiğiniz kadın için taşıyın.
Cacharel 149 TL

Yıldızlar karması

Kol düğmesi
Şıklık detaylarda!
Altın ve yarı değerli taşlı kol düğmeleri sizi ortamda bir üste taşıyacaktır. Küçük ama fark yaratan klasik aksesuarlardandır.
Altınyıldız 49.99 TL

Yıldızlar karması

Deri ceket
İndirimde kaçmaz
Modası çabuk değiştiğinden dikkatli olmalısınız. Siyah ya da kahve renkten şaşmayın. Biker veya bomber modeli en garantili olanlardandır.
Desa 619 TL

Yıldızlar karması

Haberin Devamı

Deri eldiven
Eldeki sağlam koz
Asla sıradan eldiven taşımayın. Alacağınız iyi marka, gerçek deri eldivenle, kaybetmezseniz üç-dört sezon idare edebilirsiniz. Bütün kombininizi şıklaştıracaktır.
COS 330 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!