Yaz ekranının yeni yıldızları

Güncelleme Tarihi:

Yaz ekranının yeni yıldızları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 17:30

Ceren Şehirlioğlu seçti... Ekranı bir anda gençleştiren yazlık romantik komediler, ileride yükselişini izleyeceğimiz taze yüzlerle geliyor.

Haberin Devamı

Gözde Mutluer
4N1K İlk Aşk - Fox TV - Perşembe

Yaz ekranının yeni yıldızları


Genç, hatta ergen kuşağın pek sevdiği ‘4N1K’ serisi yazın garanti hitlerinden. ‘Kiralık Aşk’ formülünden farklı, daha güncel bir dile sahip, çok daha taze bir havası var. Yine de romantik komedi klişelerinde huzur bulanları da hayal kırıklığına uğratmaz. Dizinin en parlak yüzü Gözde Mutluer. Onu, ‘Melekler Korusun’un ‘Işıl’ı ya da Oğuzhan Koç’un ‘Ayy’ klibindeki kız olarak hatırlayabilirsiniz. Yaz ekranının birbirine benzeyen güzel suratları arasında Mutluer’in sürüden ayrılan zeki bakışları, bir akıllı bıdıklığı var.

Ozan Dolunay
Darısı Başımıza - Show TV - Çarşamba

Yaz ekranının yeni yıldızları


Daha önce ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ ve ‘Yüksek Sosyete’de izlediğimiz Ozan Dolunay’ın bugüne kadar Kerem Bürsin ayarı yerlere gelmemiş olması şaşırtıcı. Oynadığı temiz romantik komedi rollerinin beş gömlek üstü bir potansiyeli olduğu hemen hissediliyor. Bu hafta başlayacak ‘Darısı Başımıza’da da yine yakışıklı, zengin oğlanı oynuyor. Tüm yaz dizilerinin klişesi, katı yürekli, kızlarla işi olmaz oğlan şapşik kıza âşık olup çözülüveriyor. Ama Ozan Dolunay için bunun daha iyi işlere giden bir basamak olduğunu ummak gerek.

Haberin Devamı

Erkenci Kuş - Star TV - Salı
Demet Özdemir

Yaz ekranının yeni yıldızları


Geçen hafta başlayan ‘Erkenci Kuş’, bu yazın ‘Kiralık Aşk’ı. Demet Özdemir’e, gay rolü oynamak istemeyen aşırı kaslı Can Yaman eşlik ediyor. Neyse hiç korkmasın, bütün abartılı aksesuarlarına rağmen kimse maskülenliğinden şüphe etmez. Öte yandan Demet Özdemir ‘La La Land’ türü danslı, şarkılı, kabarık etekli ve baloncuklu bir başlangıçla yeni hayalperest güzelimiz olarak hayatımıza girdi. Aslına ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ ve ‘No: 309’dan kalma hatırı sayılır bir hayran kitlesi vardı ama aynı Elçin Sangu gibi esas patlamasını ‘Erkenci Kuş’ ile yapacak gibi görünüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!