Ve final!

Güncelleme Tarihi:

Ve final
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 11:14

‘Survivor’ en acayip sezonlarından birini bitiriyor. “Kıbrıs’taki finalde kim şampiyon olacak” sorusunun cevabı ise bu sene kolay görünüyor.

Haberin Devamı

Adem’in ilk yarışma sezonunda yarattığı yalnız kurt hikâyesi bu sezon da yerini buldu. ‘Gönüllüler’in ezici üstünlüğü onu tek kişilik orduya çevirdi. ‘Survivor’ın en dişli şampiyonu Turabi’yi karşısına alıp krala kafa tutma cesaretini gösterdi. Şimdi eski şampiyonun sakatlığıyla da beraber, arenadan çekilişini izliyoruz.

Adem geçen sene Sabriye üzerinden ilerleyen kurguda Ogeday’a yenik düşmüştü. Bu sene tamamen kendi başına, kimseyle iç içe olmadan ilerledi. Turabi’yle kavgasında da, takım arkadaşlarıyla samimi ama mesafeli ilişkisinde de dürüsttü. Ufak tefek atışmalar dışında rakip takıma da centilmence yaklaştı. Böylelikle önümüzdeki hafta, 29 Haziran’da yapılacak finalde, şampiyonluğun en büyük adayı olmayı başardı.

Nagihan ise bu sene sessiz ve derinden ilerledi. Yarışmanın başında takımını satıvermesi dışında bomba bir hareketi olmadı. Ruhen ve bedenen yarışmadan kopuk Sema’nın en kötü haliyle, aklı sadece düğününde ve o taytla sıcakta pişmenin mutsuzluğunda olan Merve’yle yarıştı. Bu kadar zayıf bir kadın kadrosu karşısında finale kalması hiç sürpriz değil. Bir de üstüne Damla’nın sakatlığının eklenmesi, Nagihan’a kılını kıpırdatmadan finali getiriyor. Ama şampiyon olması, milyonda bir ihtimal gibi görünüyor. Çünkü ‘bayan’dan ‘kadın’ demeye geçmiş olsa da ‘Survivor’ hâlâ bir kadın şampiyona hazır değil. Uzun bir süre daha sakallı sakallı erkeklerin Kıbrıs sahnesinde oturduğunu izleyeceğiz.

Ve final

Bu sezon dengesizliklerin, yeknesak oyunlara rağmen üstün performansların, sakatlıkların yılı oldu. Ve görünen o ki, tüm bunlar en çok Adem’e yaradı.

Haberin Devamı

SEÇİM EKRANI

Nereden izleyeceksiniz?

Yarın 08.00-17.00 saatlerinde oy kullananlar, sonuçları televizyon ekranlarından ve internetten yayın yapan alternatif kaynaklardan takip edecek. Peki siz yarın akşam hangi kanalda olacaksınız?

Ve final

Yayın 16.00’da başlıyor

Haberin Devamı

CNN Türk, yarın Kanal D ile ortak yayın yapacak. 16.00’dan itibaren ekrana gelecek ‘Seçim 2018’de Ahmet Hakan, Buket Aydın, Buket Güler, Cem Seymen ve Deniz Bayramoğlu, sonuçları anlaşılır grafiklerle ekrana yansıtacak. Deneyimli muhabirler, sıcak noktalardan canlı yayınlarla seçimin nabzını tutacak. Uzman isimler sandığın mesajını yorumlayacak.

Sabahın ilk saatlerine kadar sürecek

NTV’nin ‘Türkiye’nin Seçimi 2018’ yayını 16.00’da başlayacak. Oğuz Haksever ve Seda Öğretir, aralarında Bekir Ağırdır, Doç. Dr. Hasan Basri Yalçın, Avni Özgürel, İhsan Aktaş, Prof. Dr. Mithat Baydur, Mehmet Barlas, Prof. Dr. Fuat Keyman’ın da olduğu konukları ağırlayacak. Parti genel merkezleri, sandık başları, kritik illerden canlı yayınlar yapılacak. Yayın Ahmed Arpat, Simge Fıstıkoğlu ve Berfu Güven’le sabaha kadar sürecek.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en büyük video duvarı

Atv, A Haber, A News ve A Haber Radyo ortak yayını 16.00’da başlayacak. Cem Öğretir ve Saim Nayman, sonuçları stüdyoda Avrupa’nın en büyük video duvarı önünde anlaşılır grafiklerle yorumlayarak aktaracak.

Dünyaya duyuracak

TRT’nin 17.00’de başlayacak yayınında anlaşılır grafikler, net analizler, Türkiye’nin dört yanından canlı bağlantılar var. TRT World ise sonuçları kesintisiz canlı yayınlarla İngilizce olarak dünyaya duyuracak. Kanalın ekran yüzleri Imran Garda, Alican Ayanlar, Ali Mustafa ve Andrew Hopkins, yerli ve yabancı analistlerle ekranda olacak.

Portakal-Küçükkaya ikilisi

Fox TV’nin seçim özel yayını 20.00’de başlayacak. Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya sonuçları, gelişmeleri, yorumları izleyicilerle paylaşacak.

Haberin Devamı

Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında

Partiler seçime nasıl hazırlandı? Hangi aday ne kadar oy aldı? Seçimin galibi kim olacak? Gazeteciler Candaş Tolga Işık, Yıldıray Oğur, Altan Öymen, İsmail Saymaz ve pek çok isim, Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında olacak. Gece boyu sürecek canlı yayın yarın akşam 18.00’de başlayacak.

Yurtiçi ve yurtdışından konuklar

Gazeteci Ruşen Çakır’ın yayın yönetmenliğinde, internetten yayın yapan Medyascope TV, 19.00’da başlayarak aralıksız özel yayın yapacak. Stüdyoda yurtiçinden ve canlı bağlantılarla yurtdışından konuklar olacak. Konuk isimler arasında Kadri Gürsel, Kemal Can ve Aydın Selcen var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!