Sabahlar olmasın

Güncelleme Tarihi:

Sabahlar olmasın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2018 11:30

Çarpışılacak çok cephe, alınacak çok maç, alt edilecek çok canavar var. Teknoloji yazarlarından oluşan jürimiz, son dönemin en merakla beklenen, en çok ilgi gören, konuşulan bilgisayar ve konsol oyunlarını seçti.

Haberin Devamı

ASSASSIN’S CREED: ORIGINS
Son 10 senenin en iyi yapımı
Serinin hayranlarının merakla beklediği oyunda çok daha geniş bir coğrafya ayaklarınızın altında. Ahmet Can, yeni oyunda, ok ve yay, kılıçla kalkan kullanımı geri dönmesini heyecan verici bulurken, Selim Öztürk yeni kahramanla oyunun bambaşka bir boyuta geçtiğini söylüyor: ”Daha büyük bir harita, açık dünya konseptinin hakkını veren bir oyun mekaniği ve serinin genel kalitesini yansıtan bir hikâye.“

Sabahlar olmasın

FIFA 2018
Daha gerçekçi, daha rekabetçi
Oyun dünyasının vazgeçilmez klasiği. 2018’le kullanıcıları yeniden selamlıyor. Bu sefer daha gerçekçi. Sanki sahada gibisiniz. Özellikle pozisyon alma özelliği dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Sabahlar olmasın

CALL OF DUTY: WW2
Nazilere karşı mücadele
Oyunseverlerden yoğun ilgi gören serinin en yenisinde Teksas çiftliklerinin bağrından kopup Avrupa’ya Nazi zulmüne karşı savaşmaya gelmiş Amerikalı genç Ronald Daniels’ı yönetiyoruz. Sevgilisini anayurdunda bırakıp Normandiya Çıkarması cehenneminde sağ kalmayı beceren karakterimiz savaşın her kritik anında önemli rol oynuyor.

Sabahlar olmasın

MONSTER HUNTER: WORLD
Dostlarla canavar yenme keyfi
Şimdiye kadar sadece PS2, PS3 ve Nintendo konsollarına çıkan yapım seneler sonra daha detaylı, daha büyük ve daha muhteşem halde geri döndü. Sizinle beraber canavar kesmeye gönüllü bir arkadaş bulabilirseniz son yılların en muhteşem co-op deneyimlerinden biri sizi bekliyor.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS
40 milyondan fazla satış
Son yılların en büyük çılgınlığı eninde veya sonunda sizin de aklınızı çelecektir, daha fazla direnmeyin. Rakamlarla konuşursak: 40 milyondan fazla satışı var.

Haberin Devamı

WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS
Direnişçiler buraya
Bir savaş oyunu klasiği olarak ilk sıralarda. Oyunseverler, Nazi kontrolü altındaki ABD’ye giderek oradaki direnişçileri örgütlemeye çalışıyor.

Sabahlar olmasın

RESIDENT EVIL VII: BIOHAZARD
Gece oynamayın
Gece oynamayı asla tavsiye etmeyeceğimiz, oynayanı gerçekten de saran bu sağlam korku oyununda ana karakterimizin adı Ethan Winters. Karakterimizin yüzünü de özelliklerini de oyun boyunca aslında çok yakından bilmiyoruz; ancak oyunun başında Ethan’ın eşi Mia’dan gelen mesajla hikâye başlıyor.

Sabahlar olmasın

BATTLEFIELD I
Yine bir gün cephede...
Battlefield serisinin müthiş multiplayer deneyimini 1. Dünya Savaşı döneminde yaşamaya hazır mısınız? Almanların başrolde olduğu Çelik Fırtına görevi, farklı askerleri aynı bölümün içinde oturtarak sunduğu o karanlık atmosfer sizi büyüleyecek.

Haberin Devamı

Sabahlar olmasın

FOOTBALL MANAGER 2018
Menajerlik zor zanaat
Yönetilecek 2 bin 500’ün üzerinde gerçek kulüp ve sözleşme imzalanacak 500 binin üzerinde futbolcuyla vazgeçilmez bir oyun.

Sabahlar olmasın

SHADOW OF THE COLOSSUS
Avlanacak 16 dev
Kahramanımız arkadaşını kaybediyor,  onu hayata döndürmek için mücadele içinde. Bu sefer önünde tehlikeli kuşlar veya zombiler yok. Hedefiniz sadece 16 farklı dev. Nerede saklandığını kılıcınız yardımıyla bulduktan sonra geriye tek tek hepsini ortadan kaldırmak kalacak.

JÜRİ
Ahmet Can - Hürriyet Teknoloji Yazarı
Selim Öztürk - Hürriyet Dijital Medya Teknoloji Şefi
Mahmut Karslıoğlu - Chip Dergisi Yayın Yönetmeni
Kürşat Zaman - Level Dergisi Yayın Yönetmeni
Erdal Kaplanseren - Layka Medya Yayın Direktörü ve Teknoloji Yazarı
Kayra Keri Küpçü - Monster Notebook Kurumsal İletişim Direktörü

BAKMADAN GEÇME!