Orijinal hareketler bunlar

Güncelleme Tarihi:

Orijinal hareketler bunlar
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 19, 2019 08:00

Son dönemin en öne çıkan trendi: Konsept mağazaları farklı etkinliklerle çekim alanı haline getirmek. Kenara iki-üç sandalye iliştirip kafe haline getirmekten bahsetmiyoruz. Bu uğurda pek çok dev marka butiğini sanat galerisine, kaykay pistine, hatta gece kulübüne dönüştürüyor. Zincirin son halkası, adidas’ın yenilenen Teşvikiye mağazası. Peki içeride neler var?

Haberin Devamı

Geçen hafta başı NiÅŸantaşı adidas maÄŸazası, yenilenen yüzünü havalı bir partiyle tanıttı. Ancak bunun günübirlik bir etkinlik olduÄŸunu düşünmeyin. adidas Originals, yenilenen konsept maÄŸazasıÂTeÅŸvikiye No:17’de eÄŸlence ve aktiviteyi 365 güne yaymayı hedefliyor. Ä°ÅŸte yoÄŸun ajandasından birkaç örnek:

◊ Sneaker ve spor giyim ürünlerine satın alanların kendi yorumlarını katabileceği kişiselleştirme alanı ve kalıcı DJ set-up’ı yer alıyor.

◊ ‘Documentary’ alanı içinde sneaker kültürü hakkında içeriklerin yer alacağı bir izlem köşesi bulunuyor.

◊ Mağazanın getirdiği başka bir yenilik: ‘Community table’ yani paylaşım masası... Hem küçük etkinliklerin hem de isteyenlerin gün boyu çalışmasına uygun olan dev bir paylaşım masası bu... Alışveriş sırasında ilham gelirse, oturup çalışmanızı yapıyorsunuz.

Haberin Devamı

◊  Seksenlerden yadigâr kült oyunlar langırt, atari, tilt makinesi meraklılarını bekliyor.

◊ Butik, sanat galerisine de dönüşüyor. Ama daha ziyade sokak sanatı ön planda. Bu bağlamda Gölge ve Cins gibi sokak sanatçılarının grafitti çalışmalarıyla duvarlarını kaplayacak.

◊ Mağaza, belirli günlerde pek çok farklı etkinliğe de ev sahipliği yapacak. Örnek vermek için kasım ajandasına bakalım: Renk ve çizim teknikleriyle grafik desen tasarım atölyesi, pop-up kutu tasarımı, kaykay ve sneaker kişiselleştirme, fanzin üretimi, ‘eski film kolajı atölyesi’ ziyaretçilerin ilgisini çekebilecek etkinliklerden...

◊ İddialı bir konser takvimi de mevcut: ’Originals sahnesi’ de bu hareketli mekâna ilham katan bir başka yenilik. Ohash, Audioban, Lalalar gibi isimler Originals sahnesinde dinleyici ile buluşacak.

◊ Meraklıları için Beyonce, Pharrell Williams, Kanye West gibi ikonik isimlerin işbirliklerinin tasarımları da yer alacak. Bugün kurulacak ‘adidas Bazaar’ etkinliğiyle limited edition tasarımları tezgaha çıkaracak. Butikte pazar yeri ambiyansı yaratılacak,

Bugün neler var?
◊ 13.00-19.00 Fotoğraf stüdyosu
â—Š 14.00-16.00 Sneaker kiÅŸiselliÅŸtirme
â—Š 15.00-17.00 Pazar filesi kiÅŸiselleÅŸtirme

Orijinal hareketler bunlar

Haberin Devamı

 
   



BAKMADAN GEÇME!