O esnada...

Güncelleme Tarihi:

O esnada...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2018 15:36

Yaz ekranımızda belirsizlik ve tedirginlik hüküm sürerken, her gün başka bir yabancı dizinin umut dolu haberini alıyoruz.

Haberin Devamı

Bundan iki hafta önce yazın çiftleri belli oldu dedik; üç çiftten biri sizlere ömür çünkü ‘Darısı Başımıza’ gün birincisi olduğu halde izlenme oranı yetersiz bulunduğu için ekrana veda etti. Yeni başlayan ‘Nefes Nefese’ ve ilk bölümü çok az izlense de, ikinci haftasında biraz toparlanan ‘Elimi Bırakma’ da dahil, ‘Erkenci Kuş’ dışında bütün diziler bıçak sırtında belli ki. Bizde belirsizlik ve tedirginlik sürüp giderken, uluslararası platformlardan gelen kesin haberlere odaklanalım bu hafta.

O esnada...

Big Little Lies

Nicole Kidman’ın yapımcısı (ve oyuncusu) olduğu ‘Big Little Lies’ın yeni sezonunda Meryl Streep de oyuncu olarak yer alacak, dizi 2019’da ekranda olacak. Yapımcılığa iyice ısınan Kidman ayrıca Hong Kong’a taşınan üç Amerikalı kadının hikâyesini anlatan ‘The Expatriates’ romanını Amazon Prime için dizi haline getirecek. 

Haberin Devamı

O esnada...

Game of Thrones’ giderayak Türk dizi sürelerine taş çıkartacak. Sekizinci ve son sezonunun çekimleri biten dizide toplam altı bölüm var ancak bölümlerin her birinin sinema filmleriyle yarışacak kalitede ve sürede olduğu söyleniyor. Tam tarih belli olmamakla birlikte 2019’un ilk yarısında ve büyük ihtimal nisan ayında vedalaşmaya başlayacağız ‘GoT’la.

‘Mad Men’in yaratıcısı Matthew Weiner’in yeni dizisi ‘The Romanoffs’un kalabalık oyuncu kadrosunda Aaron Eckhart, Amanda Peet, Christina Hendricks, Diane Lane, Isabelle Huppert, Noah Wyle gibi isimler var. Romanov hanedanından geldiğini iddia eden karakterlere odaklanan dizi, 12 Ekim’de Amazon Prime’da yayına girecek. Projenin çekimleri üç kıtada ve yedi ülkede gerçekleştiriliyor.

O esnada...

Julianna Margulies

Haberin Devamı

National Geographic’in senaryolu dizisi ‘The Hot Zone’, Ebola virüsünün ortaya çıkışını ve insanlığa etkisini konu edinecek. Dizinin starı Julianna Margulies.

Julia Roberts ve Dermot Mulroney bir psikolojik gerilim dizisi olan ‘Homecomings’de rol alıyor. 2 Kasım’da Amazon’da yayımlanacak olan diziyle Julia Roberts da ekrana adım atmış oluyor. “Benim için televizyon ya da sinema fark etmiyor, evdeki televizyonum çok büyük zaten” diyen Roberts’ın dizideki annesini Sissy Spacek canlandıracak. 10 bölümlük ‘Homecomings’ ikinci sezon onayını da aldı.

Netflix’in aynı adlı Norveç dizisinden uyarladığı ‘Maniac’ta kalp kırıklığını da akıl hastalığını da iyileştirdiği iddia edilen gizemli bir ilaç için denek olmayı kabullenen iki kişiyi Emma Stone ve Jonah Hill canlandırıyor. Dizi 21 Eylül’de platformda olacak.

Haberin Devamı

Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Musa Uzunlar’ın başrollerde olduğu, gerçekten çok iyi bir oyuncu kadrosuna sahip, Onur Ünlü imzasını taşıyan ve yıllardır dilden dile ne kadar iyi olduğu anlatılan TRT dizisi ‘Şubat’, 32 bölümüyle birden kaçıranların ve yeniden izlemek isteyenlerin hizmetinde (BluTV’ye yeni geldi, Netflix’te de var).

BEŞ PROGRAM

Belgesel: ‘The Bleeding Edge’, gelişen teknoloji ürünü tıbbi cihazları anlatıyor. (Netflix)

Yarışma: Milyonluk Resim, sorular Selçuk Yöntem’den geliyor. (Fox, çarşamba 23.15, perşembe 22.45)

Yerli film: ‘Ölümlü Dünya’-Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit Çakmak, Ahmet Mümtaz Taylan. Kaçırmayın. (beIN Connect, Film, Türk Sineması)

Haberin Devamı

Belgesel dizi: ‘Sular Çekilince’-Okyanuslar kuruyunca neler olacak? (National Geographic, pazartesi, 21.00)

Dizi: ‘Kalbimin Sultanı’, final (Star, pazartesi, 20.00)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!