İzlemeden geçmeyin!

Güncelleme Tarihi:

İzlemeden geçmeyin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 13:21

Yepyeni diziler dördüncü bölümü bile bulmadan yayından kalkadursun, klasikleri izlemeye devam.

Haberin Devamı

Geçen hafta insanı bütün yaz ekran başında tutacak dört tekrar yayın başladı: 1. Yunanistan ve Türkiye arasında tatlı rüzgârlar estiren, temiz havalı, bol gıdalı ‘Yabancı Damat’ (Kanal D, hafta içi her gün 07.00).
2. Her izlenişte aynı etkiyi yaratan, bütün zamanların en hüzünlü aşk ve ihanet hikâyesi ‘Aşk-ı Memnu’ (Kanal D, hafta içi her gün 09.45). 3. Dizi izleme zevkine hiç ket vurmadan, kadın örgütlerini de hikâyeye dahil ederek bir kamu spotu gibi kadınların haklarını aramasını işleyen ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ (teve2, 11.45).
4. Televizyonda ‘altın çağ’ı açan anti-kahramanlar furyasına bizden bir katkı, ‘Poyraz Karayel’ (laf aramızda, bu kez ikinci sezon sonunda bırakmak diye bir alternatif de var üstelik). Sabahın köründen gece yarısına kadar, tüm duyguları yaşatma garantili dört dizi... Eh, araya bir de her gece başka bir yaz dizisi izlemek için zaman bırakmışlar, ekran başında vakit geçirme kategorisinde dünya birinciliğine oynayan biz Türk izleyicileri başka ne isteriz ki?

Beş program

Haberin Devamı

Final: Siyah Beyaz Aşk (Kanal D, pazartesi, 20.00)

Komedi: Tig Notaro, Happy to be Here (Netflix)

Bilgi yarışması: Kim Milyoner Olmak İster? (atv, pazartesi, 21.00)

Kuvvet yarışması: Yaparsın Aşkım (Fox, cuma, 20.00)

Şaka programı: Demet Akbağ ile Çok Aramızda (Show, cuma, 20.45)

HAFTANIN PROGRAMI

Picnic at Hanging Rock (BluTv)

Sene 1900. Avustralya’da bir özel okulun üç öğrencisi ve öğretmenleri Sevgililer Günü çıktıkları piknikte esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Joan Lindsay’in romanından uyarlanan dizinin 1975 tarihli unutulmaz bir film versiyonu da var. Öğretmeni ‘Game Of Thrones’ dizisinden ve ‘Açlık Oyunları’ filmlerinden tanıdığımız Natalie Dormer canlandırıyor. Altı bölümlük dizi çok yeni, yine sessiz sedasız BluTv’de yerini almış.

 

 

BAKMADAN GEÇME!