Haftanın kaçırılmayacak üçlüsü

Güncelleme Tarihi:

Haftanın kaçırılmayacak üçlüsü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2018 11:20

İZLEMEDEN GEÇMEYİN... Elçin Yahşi öneriyor

Haberin Devamı

1. Bozkır:

Haftanın kaçırılmayacak üçlüsü

Yiğit Özşener ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı ‘Bozkır’da deneyimli başkomiser Seyfi ile çaylak polis Nuri Pamir’in şehirde yaşanan bir çocuk cinayeti sonrası yaşadıkları anlatılıyor. Senaryo ‘Mor Menekşeler’, ‘Eski Hikâye’ gibi dizilerin senaryolarının yanında grafik roman ve mizah çalışmalarıyla tanınan Levent Cantek’in. Yönetmen Bahadır İnce. Oyuncu kadrosunda Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal ve Altan Erkekli’nin de yer aldığı dizi suç, ceza, adalet duygusu ve vicdan kavramlarını 10 hafta boyunca sorgulatacak. (BluTv, her cuma yeni bölüm)
2. Sudaki İzler-Son Savaşçı


Osmanlı İmparatorluğu’nun Birinci Dünya Savaşı’na katıldığı ilk dönemlerden bu yana, özellikle Karadeniz’de pek çok harekâta katılan ve 1918’de Çanakkale’de mayınlara çarparak batan ‘Midilli Kruvazörü’nün iz bırakacak hikâyesi ‘Sudaki İzler-Son Savaşçı/1. Bölüm- İttifak’ ile ekranda. 1993’te Gelibolu’da bulunan bu savaş mezarlığının tarihini ve durumunu ekrana getirmek için Türk ve Alman dalgıçlarla tarihçiler, Türk donanmasının da desteğiyle yıllarca çalıştı. Aralık ve ocak aylarında diğer iki bölümü de yayımlanacak belgesel, Osmanlı-Alman arşivlerinde saklı kalmış bilgi ve görüntüleri de gün ışığına çıkarıyor. (beIN İz, perşembe, 23.00)
3. Escape at Dannemora
Haftanın kaçırılmayacak üçlüsü

Gerçek bir hapishanede çekilmiş, bir aşk üçgenini de barındıran gerçek bir firar öyküsü. Yönetmen Ben Stiller. Benicio Del Toro, Patricia Arquette ve Paul Dano başrollerde. Özellikle Arquette’in şahane oyunculuğu çok etkileyici, bol bol kullanılan ve neredeyse bir rolü olan müzik de öyle. Bir sonraki bölümü iple çekilen dizilerden. Toplam yedi hafta sürecek, pazar gecesi 21.00’de ilk bölüm tekrarı var. (beIN Series Vice, pazartesi, 23.00)

Haberin Devamı

Beş program
Final: ‘Yeni Gelin’ absürt esprileriyle ‘Jet Sosyete’yle yarışabilirdi. Finalde uçmalarını bekliyoruz. (Show, cumartesi, 20.00)

Haberin Devamı

Yemek: Türk lezzetlerine odaklanan ‘Refika ile Öze Dönüş’ Kuzguncuk’ta, Refika Birgül’ün mutfağında hazırlandı.
(24Kitchen, pazar, 12.00)

Röportaj: Esra Oflaz Güvenkaya, ‘Senin Mucizen’de bu kez Nevra Serezli’yle sohbet edecek. (Lifetime, pazar, 17.45)

Belgesel: BBC’nin yeni belgesel dizisi ‘Soylar’ı (Dynasties), Sir David Attenborough seslendiriyor. (BBC Earth, çarşamba, 00.00)

Haber: Özel haberleriyle gündemi belirleyen ‘Buket Aydın ile Kanal D Haber’, kış tarifesine geçti. (Her akşam, 18.45)

Haftanın kaçırılmayacak üçlüsü

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!