FIFA 2018’i takip etmek için en iyi 10 uygulama

Güncelleme Tarihi:

FIFA 2018’i takip etmek  için en iyi  10 uygulama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 15:25

Bir ay sürecek 2018 Dünya Kupası heyecanının ikinci yarısına giriyoruz. Gruplardan çıkan takımlar belli oldu. Herkes hangi milli takımın şampiyon, hangi futbolcunun gol kralı olacağını konuşuyor. Peki siz Rusya’da süren kupa maçlarını, istatistikleri, yorumları nereden takip ediyorsunuz?

Haberin Devamı

1-2018 FIFA World Cup RussIa
RESMİ UYGULAMA
İlk sırada elbette kupanın resmi sitesi var. Dünya Kupası’na dair her şeyi bulabilirsiniz. Favori içerikleri sosyal medya üzerinden paylaşabilir, favori takımınızla ilgili haberleri bildirimler olarak alabilir ve maç programını yakından inceleyebilirsiniz. Kendi içinde yayıncı kuruluş TRT’ye yönlendirme yaparak canlı maç izleme olanağı tanıyor. Maç skorları, istatistikleri, puan durumları, maç takvimi gibi temel verilerin hepsi mevcut. Tüm maçları canlı blog’la da takip edebiliyorsunuz.

2-Maçkolik
DERLİ TOPLU VE HIZLI
Futbol meraklılarının vazgeçemediği uygulamalardan biri olan Maçkolik, Dünya Kupası’nda da görev başında. Dünya Kupası süresince oynanacak tüm karşılaşmaların dakika ve skor bilgilerini mobil cihazınız üzerinden yakından takip edebilirsiniz. Erhun Geyisi, “Tüm bilgileri derli toplu ve en hızla aldığım kaynak” diyor. Kadro, istatistik, form durumu, puan durumu, maç saati gibi tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

3-FIFA World Cup PredIctor
TAHMİNLERİNİZLE YÜKSELİN

FIFA 2018’i takip etmek  için en iyi  10 uygulama


Çok basit bir Dünya Kupası sonuç tahmin uygulaması. Futbol bilginize, istatistiklere, taktiklere ve içgüdülerinize göre yapacağınız skor tahminleriyle puan toplayıp liderlik tahtasında yükselmeye çalışıyorsunuz.

4-PanInI StIcker Album
NOSTALJİK BİR KEYİF
Dünya Kupası deyince akla gelen efsanelerden biri de Panini çıkartmalarıdır. Normal bir albümü doldurmak kadar keyifli uygulamayla kendi albümünüzü oluşturabilirsiniz.

5-Onefootball
ÖZEL HABER MERAKLILARINA
Türkçe versiyonu olan, haber ağırlıklı bir uygulama. Ana haber kaynağı olarak Goal.com’un Türkçe versiyonunu kullanıyorlar. Oldukça güncel tuttukları bir viral video sekmeleri var. 

6-BBC IPlayer/ITV Hub
3.99 EURO’YA
TÜM İÇERİK

FIFA 2018’i takip etmek  için en iyi  10 uygulama


Büyük yayıncı tecrübesinin nimetlerini bu aplikasyonda da görmek mümkün. Bir kereye mahsus 3.99 Euro ödediğinizde her iki uygulamadan da içerikleri ücretsiz izleyebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

7-FIFA World Cup Fantasy
RÜYA TAKIMINIZI KURUN
Dünya Kupası’nın resmi fantezi futbol uygulaması. Size verilen bütçe sayesinde takımınızı kurup kendi Dünya Kupası heyecanınızı da yaşayabilirsiniz. Oyunda kendi liginizi kurabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz.

8-Welcome 2018
RUSYA’YA GİDENLERE
Welcome 2018, Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası hakkında önemli bilgiler sunan özel bir uygulama. En son haberleri bildiriyor, özel analizler ve röportajlar veriyor. Turnuva için maçların yapıldığı şehirlere gidenlere etkinlik takvimi hizmeti de sunuyor.

9-SofaScore
AYRINTI SEVENLERE
Maçları çok ayrıntılı istatistikler eşliğinde takip etmeyi sevenler için ilginç bir kaynak. Arayüzünü biraz kalabalık bulabilirsiniz ama bu tarzı sevenler için iyi bir alternatif. Türkçe dil seçeneği de var.

Haberin Devamı

10-Bleacher Report
ORİJİNAL İÇERİK
Tamamen orijinal Dünya Kupası haberlerine, viral içeriklere denk geleceksiniz. Çok video yüklü olduğu için biraz geç açılabilir. Ama burada bulacağınız malzemelerle, sosyal medyada ilginç şeyler paylaşabilirsiniz.

FIFA 2018’i takip etmek  için en iyi  10 uygulama

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!