Hürmüz’ün gişesi neden açıklanmadı

Güncelleme Tarihi:

Hürmüz’ün gişesi neden açıklanmadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2009 00:00

2.5 milyon TL’lik dev bütçesi, Nurgül Yeşilçay, Gülse Birsel, Haluk Bilginer, Erkan Can gibi kalburüstü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Yedi Kocalı Hürmüz” filminin hafta sonu gişe hasılatı açıklanmadı. Yapımcı, “Prensip olarak açıklamayacağız” dedi.

Haberin Devamı

YEDİ KOCALI HÜRMÜZ'ÜN GALASI   

SON 35 yıldır tamamı stüdyoda çekilen ilk film olma özelliğini taşıyan, 7 bin metrekarelik dev çekim platosuna konak ve hamamın inşa edildiği “Yedi Kocalı Hürmüz” filmi geçtiğimiz hafta sonu vizyona girmesine rağmen ilk üç günlük gişe hasılatı hâlâ açıklanmadı. Ezel Akay’ın yönettiği filmin 20-22 Kasım tarihli box office hafta sonu listesinde gişesinin açıklanmaması sinema çevrelerinde büyük şaşkınlık yarattı. Böylesine yüksek bütçeli bir filmin gişe hasılatının açıklanmamasını sinema tarihinde bir ‘ilk’ olarak görenler bile var. Filmin yapımcısı Sami Dündar ise gişe hasılatının açıklanmamasıyla ilgili kısaca şu açıklamayı yaptı: “Bu prensip olarak alınmış bir karar. Gişe hasılatını bayramdan sonra açıklamayı düşünüyoruz.” Filmin gişesinin açıklanmamasına neden olarak elde ettiği düşük izleyici sayısı gösteriliyor.

Haberin Devamı

Kurtadamlar, Gladio’yu geçti

Tüm dünyada olay yaratan “Twilight” serisinin ikinci filmi “New Moon” (Yeni Ay), ilk üç günde en çok izlenen yapım oldu.

İşte gişeler

1- Yeni Ay: 287.851          
2- Kurtlar Vadisi Gladio: 270.445
3- 2012: 158.761 (2. hafta)

Kaynak: boxofficeturkiye.com

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!