Hülyanın ex’leri yeni aÅŸklarıyla çok mutlu

Güncelleme Tarihi:

Hülyanın ex’leri yeni aşklarıyla çok mutlu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 04, 2012 00:00

Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın Hülya Avşar’dan ayrıldıktan sonra diş doktoru Emek Külür’le yeni bir aşka yelken açtığını ilk bu köşede okumuştunuz.

Haberin Devamı

MEHMET DERELİ ÇİĞDEM KAYALI'YLA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ (FOTO-GALERİ)

İlk zamanlar ilişkilerini gizli saklı yaşayan sevgililer, çıkan haberlerin ardından bir davete el ele katılarak beraberliklerini ilan etmişti. Hülya Avşar’la aşkı haricinde ilişkilerini göz önünde yaşamaktan hoşlanmayan Saran, uzun zamandır birlikte görünmediği sevgilisi Emek Külür’le önceki gün Kanyon’daydı. Gina’da akşam yemeği yiyip sinemaya giren sevgililer, objektife mutluluk pozları verdi.

Sabaha kadar dans
Ä°stanbul Motor Piston’un ortaklarından Mehmet Dereli, çocuÄŸunun annesi Åžebnem Dinçgör’den ayrıldıktan sonra Hülya AvÅŸar’la görüşmeye baÅŸlamış, ancak bu iliÅŸki AvÅŸar’ın deyimiyle ‘flörte dönüşmeden’ sona ermiÅŸti. Ãœnlü iÅŸadamı daha sonra ÇiÄŸdem Kayalı ile aÅŸk yaÅŸamaya baÅŸlamış, iliÅŸkinin haberi ilk kez bu köşede fotoÄŸraflarıyla birlikte yer almıştı. Çevreleri kadar benim de iliÅŸkilerine uzun ömür biçmediÄŸim Dereli ve Kayalı’yı önceki akÅŸam Reina’da gördüm. Gece boyunca dans edip eÄŸlenen ve mutlulukları gözlerinden okunan sevgililer, herkes gibi beni de yanılttı...         Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!