Hugh Grant Kelebek'e konuştu: Çocuk bakıcısı değilim

Güncelleme Tarihi:

Hugh Grant Kelebeke konuştu: Çocuk bakıcısı değilim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2007 00:00

<1>KELEBEK <1>ÖZEL Hugh Grant, Londra'da yeni filminin tanıtımında Kelebek'e konuştu. Özel yaşamında sıkıntılı günler geçiren Grant, "Benim kız arkadaşımın çocuklarına vekil baba olmaya hiç niyetim yok. Onların babaları var. Ben de artık çocuk istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Hugh Grant Kelebeke konuştu: Çocuk bakıcısı değilim

Eski eş faktörü
Pakistanlı politikacı Imran Khan'dan ayrılan iki çocuk annesi Jemima Khan Goldsmith'e ilişkisi bir dargın bir barışık süren Hugh Grant, Khan'ın, sevgilisi Goldsmith'i sık sık çocuklarıyla birlikte Pakistan'a çağırıp, çocuklarının babasının kendisi olduğu mesajı vermesinden yana dertli.

Jemima Khan Goldsmith
Hugh Grant

 

Hugh Grant Kelebeke konuştu: Çocuk bakıcısı değilim

Imran Khan

Vekil tayin etti

Hugh Grant Kelebeke konuştu: Çocuk bakıcısı değilim

Ayşegül Ekinci

Londra'da son filmi "Music and Lyrics"in tanıtımı için Drew Barrymore ile biraraya gelen aktör, bütün bu gelişmelerden bunalmış olacak ki, röpörtaj sırasında, "Sizi ve gazetenizi aracı tayin ediyorum. Benim kız arkadaşımın çocuklarına vekil baba olmaya hiç niyetim yok. Bunları lütfen yazın" dedi.

 

 

 

Çocuk istiyorum bunu yazın lütfen

Ünlü İngiliz aktör Hugh Grant, Londra’da yeni filmi "Music and Lyrics"in tanıtımında Hürriyet muhabiri Ayşegül Ekinci’ye konuştu. Özel yaşamında sıkıntılı günler geçiren Grant, "Sizi ve gazetenizi aracı tayin ediyorum. Benim, kız arkadaşımın çocuklarına vekil baba olmaya hiç niyetim yok. Onların babaları var. Ben de artık çocuk istiyorum. Bunları lütfen yazın" dedi.

/images/100/0x0/55eadfb8f018fbb8f89c30ff

Haberin Devamı

1994’te oynadığı "Four Weddings and a Funeral" (Dört Nikah bir Cenaze) fimindeki çıkışından sonra tüm dünyada romantik komedi filmlerinin aranan oyuncularından biri olan ünlü İngiliz aktör Hugh Grant, Londra’da yeni filmi "Music and Lyrics"in röportajları sırasında Hürriyet aracılığıyla tüm dünyaya "çocuk istediği mesajını" verdi.

46 yaşındaki Oxford Üniversitesi mezunu aktörün, yaşadığı uzun soluklu ilişkilere rağmen özel yaşamında sorunlar yakasını bir türlü bırakmamıştı. Estee Lauder, Versace gibi dünyaca tanınmış markaların yüzü olan İngiliz model Elizabeth Hurley’le evliliğe giden ilişkisi sırasında bir hayat kadını ile yaşadığı kaçamağı basına yansıyan Grant, yıllarca kız arkadaşının kalbini geri kazanmak için uğraştı. Grant’ı her fırsatta çok sevdiğini söyleyen Hurley ise sevgisine rağmen, "Hugh Grant benim hayatımda her zaman çok önemli olacaktır. Ama, onunla asla evlenmeyeceğim" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Imran Khan faktörü

Hurley’den sonra adı ciddi bir ilişkiyle anılmayan Hugh Grant, gönlünü Pakistanlı politikacı Imran Khan’dan ayrılan iki çocuk annesi Jemima Goldsmith’e kaptırdı. Bu ilişkisi de sorunlu başlayan aktör, zaman zaman Jemima Goldsmith’le küs kalsa da bu sefer ilişkisinde fedakárlık yapmaya başladı. Aradan geçen zaman içinde sevgilisini ailesiyle ile tanıştıran Hugh Grant, ilişkisinin evliliğe doğru gittiği sinyallerini verdi. Ancak bu kez de "ilişki özürlü" aktörün karşısına sevgilisinin eski eşi Imran Khan çıktı. Çocuklarını sık sık anneleriyle birlikte Pakistan’a çağıran Khan, Hugh Grant’a da çocukların babası olmadığı mesajını veriyordu.

Haberin Devamı

Londra’da son filminin tanıtımı için Drew Barrymore ile bir araya gelen aktör, bütün bu gelişmelerden bunalmış olacak ki, röportaj sırasında, "Sizi ve gazetenizi aracı tayin ediyorum. Benim kız arkadaşımın çocuklarına vekil baba olmaya hiç niyetim yok. Onların babaları var. Hem de çok iyi bir baba. Ben de artık çocuk istiyorum. Bunları lütfen yazın" dedi. Özel hayatı hakkında konuşmayı çok sevmeyen Grant, samimi itirafından sonra rahatladı ve "Nerede kalmıştık" diyerek röportaja devam etti.

Güçlü insanları severim

Gündelik yaşamında çok konuşmayı sevmediğini vurgulayan Hugh Grant, "Love Actually" (Aşk Her Yerde) filminde İngiltere Başbakanı Tony Blair tiplemesini yaparken keyif aldığını söyledi. "Gerçekte Başbakanlık Konutu 10 Downing Sokağı’nda değildik. Başbakanlık Konutu’na birebir benzeyen bir stüdyo kurduk. Ama çoğunluk filmin Başbakanlık Konutu’nda geçtiğini sandı. Demek ki iyi iş yaptık" diyen aktör, Tony Blair’in gitar merakına da gönderme yaptı. "Bir gün Başbakan’ı gitar çalarken dinlemek isterim" diyen Grant İngiltere Kraliçesi Elizabeth ile Buckingham Sarayı’nın bahçesinde dolaşıp beraber çay içmek istediğini anlattı. Kraliçe Elizabeth’i çok güçlü bulduğunu söyleyen Grant, "Güçlü insanlar iradeli olurlar. Bu da çok önemli bir özellik. Güçlü insanları severim" dedi.

Haberin Devamı

Bridget Jones’un sırrı

Romantik filmlerin aranan oyuncusu, geçtiğimiz yıllarda esen Bridget Jones fırtınasının da dünyanın gerçeği olduğu kanısında: "Son yıllarda dünyada ilişki beceremeyen yalnız insanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bekarlar, bekarlığı savunuyor ancak bilinçaltlarında itiraf edemedikleri çift olma, paylaşma, birliktelik gibi duyguların gizli arayışları içindeler. Bu, içinde bulunduğumuz yüzyılın gerçeği. Bridget Jones’un başarısının sırrı bu. Çünkü dünyanın her yeri artık böyle kadın erkeklerle dolu. Ancak gönüllü gözüken bekarlar aslında beraberlik özlemi içinde. Bir de insanların tahammülsüzlüğü var. Kimse kimseye tolerans göstermiyor. İlişkilerin başlaması ile bitmesi bir oluyor..."

Haberin Devamı

Ciddi filmleri sevmiyorum

Dünyanın en çekici erkeklerinden biri olarak gösterilen Hugh Grant’ın bir başka samimi açıklaması daha var. "Ben ciddi filmleri sevmiyorum" diyen Grant’a göre komedi filmlerinde seyirciye mesaj vermek daha zor aslında. Kendisini de komedi filmlerinde daha başarılı buluyor sanatçı: "Ben mesafeli kişiliğimin yanı sıra kendimle de çok rahat dalga geçen biriyim. Bu nedenle romantik komedi filmlerinde kendimi daha rahat ifade ediyorum..."

Eskimiş bir popstar

80’li yıllarda ünlü olmuş fakat sonradan unutulmuş eski popstar Alex’in, botanikçi Sophie’yle ilişkisini konu alan "Music and Lyrics" filminde yıldızı sönmüş starı Hugh Grant, botanikçiyi de Drew Barrymore canlandırıyor. Yıllardır beste yapmamış ve hayatında söz yazmamış Alex’le, kötü bir ilişkiden henüz çıkmış olan Sophie, sevgi ve başarıyı yakalamak için korkuları ve müzik ile yüzleşmeleri gerekecektir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!