HOYRATÇA SEVÄ°ÅžECEK, Ä°ÅžTAHLA YÄ°YECEKSÄ°N

Güncelleme Tarihi:

HOYRATÇA SEVİŞECEK, İŞTAHLA YİYECEKSİN
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 11, 2012 10:50

Türk sinemasının usta oyuncusu Cüneyt Arkın, yaşadığı bunca yılda hayattan öğrendiklerini tek cümleyle özetledi: "Hoyratça sevişecek iştahla yiyeceksin."

Haberin Devamı

YILLARIN AKTÖRÜNÜ HİÇ BÖYLE TANIMADINIZ- Fotogaleri

75 yaşındaki aktör Esquire dergisine verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı.  Arkın "Oğullarıma da öğütlediğim bir şey var; gençliğinde dört nala yaşayacak, hoyratça sevişecek ve iştahla yiyeceksin. Yoksa benim gibi pişmanlık duyarsın dediğini" söyledi.

Arkın "Hayattan; kaç yaşına gelirsen gel, içindeki çocuğu hep yaşatman gerektiğini öğrendim" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim çocukluğum, öyle güllük gülistanlık geçmedi. Eskişehir'in küçük bir köyünde doğup büyüdüm. O zamanlar, aile bütçesine katkı sağlamak için; her yıl, üç-dört ay bostan bekçiliği yapardım. Sizin anlayacağınız; sofradan tok kalktığım günler pek nadirdi. Fakat yine de o yaşlarda, şimdiki gibi beklentiler içine girmediğiniz için; ne olursa olsun, kaygılanmıyorsunuz. Bu da sizi ayakta tutuyor. "

Haberin Devamı

Usta aktör yeri geldiğinde, ekmeğini taştan çıkarman gerektiğini öğrendiğini söyleyerek "Bir keresinde, çok yoksul bir dönemimizde; babam, evimizin hemen önündeki 500 metrekarelik kayalık bölümü kırıp parçaladı, sırtında toprak taşıdı ve o bölümü ekin ekilir bir hâle getirdi. O an, hayatım boyunca asla pes etmemeye karar verdim" dedi.

Arkın sözlerini şöyle tamamladı: "Oğullarıma öğütlediğim bir şey var; gençliğinde dört nala yaşayacak, hoyratça sevişecek, iştahla yiyeceksin. Sonra yıllar geçip gittiğinde, yaşayamadığın her bir an için, tıpkı benim gibi pişmanlık duyarsın. Hayatın; hem inişleri, hem de çıkışları olduğunu öğrendim. Fakat ne yazık ki ben, inişleri hesaba katmadım. Bu denli çalışmanın karşılığını alabildiğimi düşünmesem de; en azından, bir iş kurabilecek sermayem vardı ama kurmadım. Oysa hem çocuklarıma kurulu bir iş bırakmak, hem de yaşlılık dönemimde daha refah içinde yaşayabilmek isterdim. Evet, bunu yapmadığım için çok pişmanım. "
  Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!