Hollywood’un da Yeşilaycıları var

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un da Yeşilaycıları var
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2007 00:00

Rehabilitasyon merkezleri, alkol ve uyuşturucu bağımlısı Hollywood’lu birçok ünlü ismin ikinci adresi oldu.

Ancak Hollywood’da alkol ve uyuşturucu kullanmayan ünlüler de var. İşte Hollywood’un Yeşilaycıları...

Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı gösteri dünyasında da öylesine yaygın ki, artık kimlerin bağımlı olduğunu araştırmaya bile gerek kalmıyor. Çünkü rehabilitasyon merkezleri, hemen her ünlü ismin ikinci adresi oldu. Mel Gibson, Drew Barrymore, Britney Spears, Ben Affleck, Whitney Houston gibi birçok ünlü, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı yüzünden tedavi gördü. Şanslı olmayanlar da vardı: Kurt Cobain, Anna Nicole Smith, River Phoenix John Belushi gibi birçok ünlü de uyuşturucu yüzünden hayatını kaybetti. Ancak Hollywood’da her şeye rağmen alkol ve uyuşturucu kullanmayan ünlüler de var. US dergisine konuya ilgili açıklama yapan Hollywood’un Yeşilaycıları bakın neler diyor...

Jennifer Lopez

"İçkiye meraklı değilim. Ara sıra birkaç yudum içebilirim ama hiç sarhoş olmadım. Sigara da içmem. Bu keyif verici maddelerle rahatlamayı başarabilen kişilere inanamıyorum. Bir kadeh içki ve bir sigara sayesinde sorunlarını unutup rahatlıyorlar. Oysa ben gün boyunca dertlerimle sıkıntılarımla tek başıma savaşıyorum."

Gwyneth Paltrow

"Ben alkole düşkün biri değilim. Kadınların su içer gibi alkollü içki tüketmelerini de çok iğrenç buluyorum. Ayrıca kadın ya da erkek, sarhoş olan herkesten tiksiniyorum. Bu tip insanları gördüğüm zaman insanlığımdan utanıyorum. Sarhoş olmak insanı aşağılıyor. Başkalarının gözünde itibarını sıfıra indiriyor."

Mandy Moore

"Kendimi kontrol altında tutmaya çalışırım. Hayatım boyunca sadece iki-üç kez sarhoş oldum. Ama stüdyoya girmeden önce biraz gevşeyebilmek için bir kadeh şarap içmekte de bir sakınca görmüyorum."

Paula Abdul

"Ben hiç sarhoş olmadım. Enerji veren ilaçları da asla kullanmadım."

Jennifer Hudson

"Kulüplere gitmiyorum. Alkol ve sigaradan hep uzak kullandım."

Jennifer Garner

"Alkol konusunda her zaman ölçülü davranırım. Örneğin; yemekte bir kadeh şarap ısmarlamışsam, o bir kadehle yemeği tamamlamaya çalışırım. Ancak hiçbir zaman da bir oturuşta iki-üç kadeh şarap içmedim."

Sarah Michelle Gellar

"İçki içmem, sigara kullanmam. Uyuşturucuyu hiç denemedim. Kahve içmekten bile vazgeçtim."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!