Hollywood’un 10 büyük sırrı

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un 10 büyük sırrı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2007 00:00

Halle Berry’nin babasının tacizine uğradığını biliyor muydunuz? Peki ya Örümcek Adam Tobey Maguire’ın babasının banka soyguncusu olduğunu ya da Charlize Theron’un annesinin kocasını öldürdüğünü... İşte Hollywood’un 10 büyük sırrı.

Aile içi taciz

Ünlü yıldız Halle Berry henüz bebekken anne ve babası ayrıldı. Ama Berry 10 yaşına geldiğinde annesi hem Halle’nin hem de diğer kızı Heidi’nin bir baba figürüne ihtiyaçları olduğunu düşünerek eski eşi Jerome’u eve geri çağırdı. Berry bu dönemi "Hayatımın en kötü günleriydi" diyerek anlatıyor. Berry, babasının şiddet uyguladığını ve annesi ile kız kardeşini sürekli olarak taciz ettiğini de hiçbir zaman saklamadı.

Babası adam öldürdü

Woody Harrelson henüz 7 yaşındayken babası Charles; Teksaslı bir işadamını öldürdü ve cezaevine girdi. Ama ünlü aktörün babasının ’maceraları’ bununla da bitmedi. Aktör üniversiteye giderken babası bu kez de hırsızlık suçundan tutuklandı. Suçunu reddeden baba Harrelson geçen mart ayında öldü. Aktörün bu olaylara yorumu ise "Babam bir aziz değildi" demek oldu.

Gerçekler saklandı

İngiltere’de Kent şehrindeki Canterbury’de büyüyen ünlü aktör Orlando Bloom, babasının bir yazar olan Harry Bloom olduğunu sanıyordu. Aktör 4 yaşındayken Harry Bloom öldü ve aile dostu Colin Stone küçük Orlando’nun yasal velisi oldu. Aktör ilk gençlik çağlarına ulaştığında annesi Sonia, biyolojik babasının Colin olduğunu itiraf etti. Orlando Bloom daha sonra bu konuda "Colin her zaman benim için iyi bir arkadaştı. Ama ben hep gerçek babamın Harry olduğunu düşünürdüm" dedi.

Ailesinde katil var

Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı. Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991. Theron’un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı.

Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü. "Babam hastaydı, bir alkolikti" diyen Theron "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı.Ben de aynı şeyi yapardım" diye o geceyi anlatmıştı.

Vaftiz kızı öz kızı çıktı

Gwen Stefani, 2004’te Gavin Rossdale ile evlendi. İkili tam bebek için plan yaparken Stefani, eşinin kendisine "vaftiz kızı" olarak tanıttığı Daisy Lowe’un aslında Rossdale’in Pearl Lowe’la olan ilişkisinden dünyaya gelen gerçek kızı olduğunu öğrendi.

Banka soyguncusu

Tobey Maguire’ın yetişme döneminde sürdürdüğü aile hayatı mükemmel olmaktan uzaktı. Aktör henüz 3 yaşındayken anne ve babası ayrıldı ve Maguire diğer aile bireyleriyle birlikte yaşamak zorunda kaldı.

1993’te Tobel 18 yaşındayken babası Kaliforniya’da bir bankayı soymak suçundan yakalandı ve 2 yıl cezaevinde kaldı.

Vergi kaçırdı

Michelle Williams’ın babası Larry Wililams, genç yıldız henüz 15 yaşındayken vergi kaçırmak suçundan tutuklandı. Bu yüzden Williams, gençlik günlerinde büyük ekonomik sorunlarla boğuşmak zorunda kaldı.

Çocuklarını bile taciz ettiler

Country şarkıcısı Sara Evans 13 yıllık eşi Craig Schelske’den ayrıldığında bütün kirli çamaşırları da ortaya saçıldı. Evans, kocasının çocukları Avery (8), Olivia (4) ve Audrey’nin (3) müstehcen fotoğraflarının çektiğini açıkladı.

Gerçek ailem kim

Nicole Richie, ünlü şarkıcı Lionel Richie ve eşi Brenda’nın kızı olarak biliniyor. Ama gerçek öyle değil. Nicole aslında Richie’nin orkestrasında çalışan bir çiftin kızı. Küçük Nicole 3 yaşındayken anne ve babası tarafından terk edildi. 9 yaşına geldiğinde yani Richie çifti boşanmadan bir yıl önce resmi olarak ünlü şarkıcı tarafından evlat edinildi.

Kardeşi tacizden tutuklandı

Reese Witherspoon’un erkek kardeşi John, 5 Ekim 2002’de Nashville’de komşusu olan bir kadının evine habersizce girdi. O sırada uyuyan kadının üzerindekileri çıkarmaya ve öpmeye kalkışan John Witherspoon, bu yüzden tutuklandı. Oscar ödüllü yıldız bu zor günlerinde kardeşini yalnız bırakmadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!