Hollywood rüzgarını kadınlar estirecek

Güncelleme Tarihi:

Hollywood rüzgarını kadınlar estirecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2005 00:19

Yaz aylarında dünya basınında daha çok aktörlerden söz edildi. Ama 2005 sonbaharı kadın oyuncuların mevsimi olacak. Sinema dünyasının ünlü kadın yıldızları, gösterime girecek yeni filmleriyle, sonbahar aylarında sadece kendi adlarından söz ettirecekler.

Cameron Diaz

Riot Act(7 Ekim)

Cameron Diaz, 2003 yılından bu yana çevirdiği ilk filmde, Shirley MacLaine ile başrolleri paylaşıyor. Yıldızın şöhretine şöhret katması beklenen filmde, Cameron Diaz dans etmeden yerinde duramayan bir parti kızını canlandırıyor. Shirley MacLaine ise onun annesi.

Gwyneth Paltrow

Paging Oscar (16 Eylül)

Gwyneth Paltrow bu duygusal filmde, ölmek üzere olan babasının bakımını üstlenmiştir. Baba rolünde Anthony Hopkins harika bir oyun çıkarıyor. İki oyuncu kamera karşısında büyük bir uyum içinde rol yaptılar.

Jessica Alba

No Damsel Here(30 Eylül)

Genç yıldız Bahamalar’da bir dalgıç kızı canlandırabilmek uğruna, sularında köpekbalıkları kaynayan denize girmeyi göze aldı. Güzel vücuduyla tanınan oyuncu, suda kendini savunmayı da öğrenmiş.

Jodie Foster

Mama Commando (23 Eylül)


İki kez Oscar kazanmış olan ünlü oyuncu, bu filmde uçak yolculuğu sırasında kızı ortadan kaybolan bir anneyi canlandırıyor. Foster, bu gerilim filminde çok başarılı bulunuyor.

Jennifer Aniston

Bye Bye Rachel(25 Aralık)

Jennifer Aniston, ilkbahar ve yaz ayları boyunca, evliliğine ilişkin haberler yüzünden gündemde kaldı. Ama onun yıldızının sonbaharda parlamasının bir nedeni var: Genç oyuncu ‘Bye-bye Rachel’ isimli filmde çok başarılı bir oyun çıkardı. Sevimli oyuncu, bundan sonra romantik aile komedilerinde Julia Roberts ve Meg Ryan’dan boşalan yeri dolduracak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!