Hollywood Kadınları'nın dedikodusu

Güncelleme Tarihi:

Hollywood Kadınlarının dedikodusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Meğerse star kavgaları ve kıskançlıkları sadece bize özgü değilmiş!

Hollywood yıldızlarını çok yakından tanıyan ama adının açıklanmasını istemeyen bir kadın yazar ilginç iddialarıyla sinema dünyasını karıştırdı. İngiliz B Dergisi'nde yayınlanan iddialar bugünlerde Hollywood gündemini meşgul ediyor. Hollywood kadınlarını onları gerçekten çok iyi tanıyan birinden dinlemek istemez misiniz?

JENNIFER LOPEZ

‘Kendini dev aynasında görüyor‘‘

Hollywood'da en yüksek ücreti alan Latin güzeli, kısa bir süre öncesine kadar adını dünyaya duyuramamıştı. Şimdi ise Hollywood'un en başarılı yıldızı olduğuna inanıyor. Oysa Jennifer Lopez, Hollywood'da hiç sevilmiyor. Genç yıldızın diğer meslektaşları hakkında ileri geri konuşması sıkıntı yaratıyor. Jennifer Lopez, örneğin Gwyneth Paltrow hakkında da: ‘‘Onun tek marifeti, bir süre Brad Pitt ile beraber olması’’ diyerek durup dururken kalp kırdı. Jennifer Lopez, memleketlisi Salma Hayek hakkında da demediğini bırakmıyor. İkide birde ‘‘Erkekler benden hoşlanıyor‘‘ diyerek herkesin canını sıkıyor.

SHARON STONE

‘‘Gerçek bir profesyonel‘‘

Sharon Stone'un önemli bir özelliği var: Her gazetecinin adını aklında tutmakla kalmıyor, kendisiyle röportaj yaptıkları zaman ne giydiklerini de ayrıntılarıyla anımsıyor. Sharon Stone çok dost canlısı bir kadındır. Sizinle konuşurken elini omzunuza koyuverir. Söyleşiler sırasında sık sık vitamin hapı yutmaya pek meraklıdır. Çok da esprilidir. Sıkıcı bir yemek davetinde Sharon Stone ile yanyana oturmak gerçekten büyük bir şanstır. Her zaman kibar davranmaya çalışır. İnsanların onun hakkında her zaman güzel şeyler yazmaları için elinden geleni yapar. Zaten öyle de oluyor.

GWYNETH PALTROW

‘‘Buz Prensesi‘‘

Gwyneth Paltrow'un Hollywood soyluları arasında yer almasına hiç şaşmamalı.Anlaşılan daha çocukken başkalarının yanında ciddi olmasını fazla kıpırdanmamasını öğretmişler. Gwyneth, konuşurken her zaman karşısındakinin gözlerinin içine bakar. Genç yıldız çok az makyaj yapar, ve gerçek yaşamında, beyaz perdede göründüğünden daha güzeldir.Gwyneth Paltrow, bir ara eski sevgilisi Brad Pitt'in arkasından konuşuyordu. Ama artık akıllandı. Eski sevgililerinin adlarını ağzına almıyor.

JULIA ROBERTS

‘‘Hafife alınmamalı‘‘

Julia Roberts, hep ormanın kenarında gözleri bir arabanın spot lambalarının ışığıyla kamaşan bir geyiği anımsatır.Ya da onun her an hüngür hüngür ağlamaya başlayacağını düşünürsünüz. Bu genç yıldız gerçek yaşamında çok nahif bir kadındır. Julia Roberts sık sık güler ama doğrusu gülüşünde hiç derinlik yoktur. Tabloid gazetelerin bir numaralı konu kaynağı olmak elbette genç kadını sinirlendiriyor. Bu yüzden gazetecilerle dost geçinmeye hiç niyeti yok. Bir keresinde bir erkek gazetecinin söyleşi sırasında gözlerini göğsünden ayıramadığını söyleyerek bu gazeteci aleyhinde atıp tutmuştu. Oysa o gazetecinin eşcinsel olduğunu herkes biliyordu ve genç adam sadece Julia Robierts'in boynundaki kolyeyi incelemek istemişti. Julia Roberts hayatın tadını çıkarmasını pek bilmiyor. Onunla bir davette biraraya gelmek hiç de eğlendirici olmaz.

CHARLIZE THERON

‘‘Büyük yıldız, daha büyük ego‘‘

Güney Afrikalı güzel yıldızın kendine sonsuz güveni var. Dünyanın en güzel kadını olduğuna yürekten inandığı kesin.Charlize Theron, kendisine teklif edilen rollerin bazılarını bu roller için çok fazla güzel olduğunu ileri sürerek geri çeviriyor. ‘‘Şeytanın Avukatı‘‘ filminde de az kalsın oynamayacaktı. Genç aktör Keanu Reeves'in de rol aldığı filmde Charlize Theron, çirkinleşmek için makyaj masasına oturdu. Genç yıldız, elinden aynasını hiç eksik etmez. Söyleşiler sırasında bile ikide birde aynasını çıkarıp kendini inceler. Doğrusu güzelliğe bu derece düşkün olmak, bir Hollywood yıldızı için bile fazla.

SANDRA BULLOCK

‘‘Kapı komşusu‘‘

Sandra Bullock ile değişik koşullar altında karşılaşsanız, onunla dost olmak istersiniz.Gerçekte beyaz perdede göründüğünden daha zayıftır ve yüzü de daha incedir. Ukala değildir, insanlara yukardan bakmaz. Çok komiktir Sandra Bullock, gerçekten yanıbaşınızdaki komşunun kızıymış gibi davranır. Onunla dostluk kurmak çok kolaydır.

CAMERON DIAZ

‘‘Neşeli bir sarışın‘‘

Eski manken Cameron Diaz, bugün Hollywood'un en gözde yıldızlarından biri ama genç kadın bunun sadece bir şakadan ibaret olduğunu düşünüyor. İlk gençlik yıllarında sivilcelerden çok çekmiş. Şimdi de cildinin pek pürüzsüz olduğu söylenemez. Cameron Diaz, kendine yakışacak kıyafetleri seçmekte usta.Kültürlü bir genç kadın mıdır?Bu sorunun yanıtı kültürden ne anladığınıza bağlı. Cameron Diaz ile nükleer fizik konularını tartışamazsınız. Ondan böyle bir şey beklemeyin.

SUSAN SARANDON

‘‘muhteşem bir anne‘‘

Susan Sarandon, gerçekte daha genç ve çekicidir.Çok akıllı bir kadın olduğu da kesin. O da bir çok anne gibi çocuklarından sözetmeye bayılır. Onların başarılarını anlatmak Susan Sarandon'u çok mutlu eder.Doğrusu Susan Sarandon'un giyim zevki tartışılır...Bİnsanlara biraz yukardan bakar ama sinemada bukadar büyük başarı sağlayan bir oyuncunun başka türlü davranması da beklenemez. Kamera karşısında orta yaşlı seksi kadınları canlandırmak hoşuna gidiyor.Yıldız, birlikte yaşadığı Tim Robbins'den oniki yaş büyük.Elli iki yaşındaki sanatçı,şu sıralar kendini çok dinç ve genç hissettiğini söylüyor. Eh insan kendinden bukadar küçük bir erkekle beraber olursa kendini genç hizssetmek zorunda kalır.

JENNIFER ANISTON

‘‘Sinir küpü‘‘

Jennifer aniston, aslında tatlı bir kız ama bazan çok da sıkıcı olabilir. Hızlı hızlı konuşur, ağzından çıkan sözcükleri anlamakta güçlük çekersiniz. Çok çabuk sinirlenir. Çok fazla kültürlü olduğu söylenemez. Fakat giyim zevkine diyecek yoktur. Brad Pitt de bir Einstein sayılamayacağına göre Jennifer Aniston ile çok uyumlu bir çift oluşturduğu söylenebilir



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!