Hollywood’dan nefret ediyor

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’dan nefret ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2007 00:00

"Karayip Korsanları" filmiyle yıldızı parlayan, beyazperdenin en güzel kadınları arasında gösterilen Keira Knightley, Hello dergisine verdiği röportajda Hollywood’dan nefret ettiğini açıkladı.

Keira Knightley henüz 22 yaşında bir oyuncu. Sinema oyunculuğuna en alt basamaklardan başlayıp, kısa sürede zirveye ulaştı. "Pride & Prejudice" filmindeki üstün performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilme onurunu yaşadı. Ama bu genç oyuncu Hollywood’dan nefret ediyor! İşte Knightley’ın Hello dergisine verdiği röportajdan önemli bölümler:

Hollywood’un gece hayatı bana göre değil. Geceleri evimde sevgilim Rupert Friend ile baş başa geçirmek hoşuma gidiyor.

Güzel olduğum için her istediğimi kolayca elde edebileceğime inananlar var. Bu inancın gerçeği yansıtmadığını belirtmek isterim. Sinema dünyasında karşıma çıkan engelleri aşmak çok zaman aldı ve üzücü oldu.

Yüzümün güzel olduğunu elbette biliyorum. Ama sadece yüz güzelliğiyle sinemada bir yere gelmek imkansız.

Doğduğunda 40 yaşındaymış!

Annem Sharman MacDonald, başarılı bir oyun yazarı, babam tanınmış bir aktör. Ama ben sanatçıların pırıltılı dünyasına girmek istemedim. Bu özelliğim annemi çok üzüyor. Geçenlerde bana "Sen 40 yaşında dünyaya gelmişsin kızım" dedi. Anneme hak veriyorum.

Anoreksiya hastalığına yakalandığımı söyleyenler var. Bu yalanları duymak bile istemiyorum. Çok çabuk kilo verdiğim için insanlar yanılıyorlar.

Ödül törenlerine katılmam gerektiği zamanlar iki saat öncesinden sıkılmaya ve ter dökmeye başlıyorum. Bu törenlere genellikle koyu renk kıyafetlerle katılmayı tercih ediyorum. Terlediğim fark edilmesin diye böyle davranmak zorundayım.

"Pride & Prejudice" filmindeki rol arkadaşım Rupert Friend ile çok iyi anlaşıyoruz. İkimiz de şöhret budalası değiliz. Annem benim erkek arkadaşlarımın hepsine bir kusur bulmakta ustaydı. Ama Rupert’i çok seviyor ve beğeniyor.

Özel hayatımla ilgili uzun vadede gerçekleşecek planlar yapmıyorum. Yarın ne olacağını hiç birimiz bilemeyiz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!