Hiçbir kadın benim gibi erkek bulamaz

Güncelleme Tarihi:

Hiçbir kadın benim gibi erkek bulamaz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 1997 00:00

Haberin Devamı

SEDA Sayan'la yaşadığı üç yıllık aşk serüveninin ardından bir türlü kapanmak bilmeyen ayrılık hikayesi hakkında sonunda Mahsun Kırmızıgül de bir açıklama getirdi. Elele Dergisi'ne konuşan sanatçı röportajında büyük iddialarda bulunmaktan da çekinmiyor ve ‘‘Hiçbir kadın benim gibi erkek bulamaz’’ diyor.

Mahsun Kırmızıgül, Elele'ye verdiği röportajda, hayranlarının kendisine gösterdiği büyük sevginin özel hayatında ayrılıklara yol açtığını söyledi. ‘‘Bunu her zaman söylüyorum. Hilmi Topaloğlu da Burhan Bey de şahittir. Ayrılma nedenimiz tamamıyla; herkesin gönlünde taht kuran, her yerde dinlenen Mahsun Kırmızıgül ismi. Mahsun Kırmızıgül ismine zarar verdiğine inandığım için ayrıldım’’ diyen sanatçı, ayrılıklardan dolayı her zaman içinde bir üzüntü hissettiğini de söylemeden edemedi. Özel hayatın daha çok gizli kalması gerektiğine inanan Kırmızıgül, Sayan'ın ayrılık öyküsünü canlı yayında açıklaması olayını çok çirkin bulduğunu ve bunun bir kadına yakışmayacak bir hareket olduğunu savundu. Seda Sayan'ın üzerinde çok emeği olduğunu da söylemeden geçemeyen Kırmızıgül, Prestij Müzik'le birlikte yaptığı çalışmalarla Sayan'ın kaset satışlarını 60 binden 600 bine kadar yükselttiklerini de belirtti.

Kırmızıgül, Sayan'ın son albümünden dört şarkısını da geri çektiği iddialarını kabul etmiyor. Sanatçı, ‘‘Evet, Sayan'la mahkemeliğiz. Bize ödeyeceği para 70 milyar değil, 100 milyar da olabilir, 200 yüz milyar da. O kadar olsa iyi. Çünkü o çok küçük bir rakam 400 milyar da olabilir. Davalar şarkılar kasetten çekildikten sonra oluyor, fakat şarkılarla ilgisi yok. Çünkü onları ben çekmedim. Noterde imzamı atmışım, ben eserleri ona verdim. Kendisi kullanmadı’’ dedi.

Birlikte olduğu kadına son derece sadık kaldığını ve onun için yapamayacağı hiçbir şeyin olamayacağını anlatan sanatçı, kendisine ihanet eden kadını da asla affetmeyeceğini, hatta ona el kaldırabileceğini söyledi. Kırmızıgül, ‘‘Ben kadını severim. Onun iki dudağının arasından çıkan her söz benim için emirdir. Bu çok önemli. Yaparım, yeter ki istesin. Ama bana yapacağı en ufak bir şerefsizlik karşısında elim kalkar. Kadına elimi kaldıracağım bir yer vardır, o da bana ihanet etmesi. Bir kadına bunun dışında el kaldırmam. Çünkü beni de doğuran bir kadın. Ama ihanetini duyarsam o zaman tamam’’ dedi. Sanatçı, ihanetin boyutunu cinsel ilişkiyle de sınırlamıyor, yemek yemek bile belki bir ihanet sayılabiliyor onun için. Kırmızıgül, ‘‘Cinsel ilişki, ya da yemek fark etmez. Benim çevremde de bir sürü bayan arkadaşım var. Benim gibi bir erkek bulamaz hiç bir kadın.Ben de bir kadın arkadaşımla yemek yiyebilirim ama, onu da alır giderim yanımda.Çünkü ben kahpece ve şerefsiz yaşanmış ve yaşanacak hiç bir aşkta yokum’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!