'Her Damlası Bir Mucize'

Güncelleme Tarihi:

Her Damlası Bir Mucize
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2013 15:42

Anne ile bebeğin bir araya gelip zamanın durduğu o an, bebeğin anne sütüyle buluştuğu saniyeler… İşte tüm bu muhteşem duygular, doğum fotoğrafçısı Handan Hacıhaliloğlu tarafından fotoğraf karelerine sığdırıldı.

Haberin Devamı

1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası nedeniyle doğum fotoğrafçısı Handan Hacıhaliloğlu tarafından hazırlanan "Her Damlası Bir Mucize" isimli sergi, Acıbadem Kadıköy Hastanesinde sanatseverlerin ve tabi ki anne babaların beğenisine sunuluyor.

Anne olmanın öyküsünü belgesel fotoğraflarla anlatan doğum fotoğrafçısı Handan Hacıhaliloğlu, sergisinde hamilelikle başlayan annelik öyküsü ve anne olmanın ilk dakikalarını fotoğrafa döküyor. Hamilelik, doğum anı ve emzirme fotoğraflarının yer aldığı sergi 30 fotoğraftan oluşuyor. Siyah - beyaz ağırlıklı çekilen fotoğraflar, yurtdışında "photo-journalism" olarak da bilinen belgesel tarzda ele alınıyor.

Doğum fotoğrafçısı Hacıhaliloğlu, Dünya Emzirme Haftası nedeniyle düzenlediği bu özel sergiyle ilgili "Bir annenin bebeğini kucağına aldığı, kokladığı ve onu ilk defa emzirdiği saniyeler dünyanın en değerli anıdır. Dünyadaki en yüce duygulardan birinin fotoğraflarını çekip bir sergi oluşturmak da benim için büyük mutluluk kaynağı." diye konuştu.

Haberin Devamı

Sergi, 1-7 Ekim 2013 tarihleri arasında Acıbadem Kadıköy Hastanesi’nde ziyaret edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!