Her birini üzerimde test ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Her birini üzerimde test ediyorum
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 11, 2012 00:00

Yedi yıldır Gisele Bündchen İpanema terliklerinin temsilciliğini yapan Sinan Öncel şimdi de ünlü modelin iç çamaşırı koleksiyonunu Türkiye’ye getirdi. Bündchen ve Öncel’le Brezilya’nın şehvetini yansıtan iç çamaşırlarını konuştuk.

Haberin Devamı

İç çamaşırının hayatınızdaki yeri nedir?
- Her genç kız yetişkin bir kadın olup ilk sutyenini giyeceği anı bekler. Çünkü iç çamaşırı çok eskiden bu yana dişi imajının bir parçası. Ben rahat, gündelik iç çamaşırlarını seviyorum. Şehvetli parçaları özel anlara saklıyorum.

Hayatınızın hangi dönemlerinde nasıl iç çamaşırları tercih ettiniz?
- Tamamen ruh halime baÄŸlı. Özel anlar için dantel ve ipek... Gündelik giyim için seksi bir dokunuÅŸu olan renkli parçalar... Tabii meÅŸhur Brezilya poposunu en seksi gösteren Brezilya kesimi gibisi yok. Kesinlikle vazgeçilmez. Â

Bir iç çamaşırı markası yaratmadan önce bu işin altyapısını, temelini nasıl oluşturdunuz?
- Gisele Bündchen Brazilian Intimates, Brezilya’nın şehvetini ve çeşitliliğini sergileyen bir marka. Her şeyden önemlisi şık, seksi ve rahat koleksiyon geliştirmek için harika bir ekiple çalıştım.

Haberin Devamı

Size göre iç çamaşırı fonksiyonel bir ürün mü yoksa fantezilere hitap edecek seksi bir parça mı?
- Kadınlar şehvetli yaratıklar ve güzel iç çamaşırları giydiklerinde karşı konulamaz ve çok çekici hale geliyorlar! Bu şekilde erkeklerin fantezilerine hitap ediyorlar, aynı zamanda da kendilerini seksi ve güçlü hissedebiliyorlar.

BENİM İÇİN ŞEHVET İFADESİ

İlhamı nereden alıyorsunuz? En parlak fikirler nasıl aklınıza geliyor?
- Dünyanın birçok yerine seyahat ederek buradaki farklı kültürleri tanıma şansına sahip oldum, bu nedenle de ilham kaynaklarım çok zengin. Ekibim koleksiyonda ne görmek istediğimle ilgili benden ipuçları alıyor. Her şeyde söz sahibi olmayı ve her parçayı üzerimde denemeyi gerçekten seviyorum. Koleksiyonun tamamının ilk kullanıcısı benim.

Seks ne kadar odak noktanız? Sizce sevişme esnasında 15 saniyede çıkartılacak bir ürün neden bu kadar önemli?
- İç çamaşırı bir kadının ruh halini şekillendirebiliyor. Kendinden emin olmasını sağlıyor. İç çamaşırı sayesinde bir kadın, yatakta istediği karaktere dönüşebilir. Dört duvar arasında, hayalindeki kadını canlandırabilir.

Favori sutyen kalıbınız hangisi?
- Gündüzleri hafif destekli sutyenleri tercih ediyorum. En sevdiğim renkler siyah ve beyaz ama ruh halime göre desenli de giymeyi seviyorum.

Haberin Devamı

Sizin kaç takım çamaşırınız var? Başka markalardan da alışveriş yapıyor musunuz?
- Çok ama hiç saymadım! Başka bir markayı almayalı uzun zaman oldu.

TÃœRKÄ°YE’YE YÄ°NE GELECEĞİM VE BU KEZ DAHA FAZLA EÄžLENECEĞİMÂ

Türkiye’de en çok neyi sevdiniz?Â
- BoÄŸaz’da bir tur yapma ÅŸansım oldu ve büyülendim. Ãœlkenizden tarih, sanat ve mimari konusunda öğrenecek çok ÅŸey var. Yemekler de çok özel. Baklavaya bayıldım. Yine geleceÄŸim ve bu kez daha fazla eÄŸleneceÄŸim.Â

İyi bir iç çamaşırı kadına en az bir sıfır ekler

Bu markanın ismi Gisele Bündchen olmasaydı da bir iç çamaşırı markasını Türkiye’ye getirir miydiniz?
- Sanırım düşünmezdim. Gisele gibi çok önemli bir marka yöneticisiyle çalışmak, çok farklı fırsatları da beraberinde getiriyor. Pek çok ünlü kendi markasıyla ürün çıkardı, en fazla üç sezon dayanabildi. Gisele’in sürdürülebilir baÅŸarı konusunda çok büyük yeteneÄŸi var.Â

Haberin Devamı

İç çamaşırının kadın bedenindeki  önemi sizce nedir?
- Ä°yi bir iç çamaşırı kadına en az bir sıfır ekler. 10’sanız 100, 100’seniz 1000 olarak hissedersiniz kendinizi. Kötü iç çamaşırı için de tam tersi.Â

STÄ°L FENOMENLERÄ°

GEÇMİŞ

Paris Match dergisinin son sayısında eski Monako Prensesi Grace Kelly’nin yelken yaparken çekilmiş fotoğrafına bakınca onun gelmiş geçmiş en önemli stil ikonu olduğunu tekrar fark ediyorsunuz. Kelebek gözlükler ve kalın örgü balıkçı kazaklarla bu kış fazlaca haşır neşir olacağız.

GELECEKÂ

Tom Ford, Grace Kelly gözlüklerini modernize etti. Leopar desenli ve aynalı modeller önümüzdeki altı ayın ateşli parçaları…

ŞİMDİ

Herkes Amerikan yüzme takımının fosforlu yeşil spor ayakkabılarını konuşuyor. Bu göz alıcı ayakkabıları merak edenlere bilgi: Nike bu ayakkabıyı olimpiyatlara özel üretti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!