Hepsi: 'Gülçin bir gün dönmek isterse... '

Güncelleme Tarihi:

Hepsi: Gülçin bir gün dönmek isterse...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2009 10:35

Gülçin’in ayrılmasının ardından yola 3 kişi devam etme kararı alan Hepsi grubu, yaşadıklarının kendilerini güçlendirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Hepsi grubu dağılıyor mu?                 
                                                   
- Yasemin: Hayır dağılmadık. Biz gördüğünüz gibi hey şeye 3 kişi olarak devam ediyoruz. 3 kişi konser verip, her yerde 3 kişi dolaşıyoruz. Biz buradayız, sadece aramızdan biri gitti.              

- Eren: Gülçin hakkında hiçbir şey düşünme hali kalmadı bizde. Çünkü biz Gülçin’in Dubai’de olduğunu zannederken Gülçin Türkiye’ye gelmiş. Biz bile basın sayesinde Gülçin’in Türkiye’de olduğunu öğrendik. Bu yüzden maalesef ki aramızda bir arkadaşlık kalması gerekirken artık yok.                           
          
- Cemre: Bizim hayranlarımız var ve biz onların karşısına çıkıp Gülçin’in aşkı için ayrıldığını, yurtdışında olduğunu söyledik. Çünkü biz kendisini ne zaman arasak Gülçin, Dubai’de olduğunu söylüyordu. Biz kendisine, fanlarımıza toplu bir şekilde basın açıklaması yapmamız gerektiğini çünkü onların bunu hak ettiğini söyledik. Yine yurtdışında ve nişanlısıyla birlikte olduğunu söyleyip gelmeyeceğini söyledi. Biz de bu şekilde açıkladık. Bize ne söylendiyse onu yaptık. Sonra basın toplantısında çıkıp da; “Ne bir aşk söz konusu, ne bir evlilik, ne de Dubai” derse o zaman onun hayatımızda herhangi bir yeri yoktur. Çünkü biz bunca senelik arkadaşlığımıza saygı duyarak; “Onun yolu açık olsun” diye düşünerek hareket ediyorduk. Ama biz iyi niyetliyiz, aptal değiliz.
                            
- Eren: Gülçin’in gruptan ayrıldığı ilk zamanlarda biz her yere 3 kişi gidince doğal olarak; “Gülçin nerede” sorularıyla ortaya çıktı. O dönem şirket de şu şekilde biliyordu: “Gülçin, özel bir izinle 2 aylığına Dubai’ye gitti. Bu süreçte ne yapacağına karar verecek.” Daha sonra olaylar bu duruma geldi ve ipler tamamen koptu.

- Yasemin: Televizyonda basın toplantısı yaptığını görünce şaşırdık. Bu sefer biz kötü duruma düştük. “Kızlar yalan söylüyor” gibi bir imaj doğdu. Hayır bize kendisinin söylediği buydu oysa.

Gülçin “Ben yanlış yaptım. Gruba yeniden dönmek istiyorum” dese ne yaparsınız? 
 
- Cemre
: Bu soruyu sormamış ol!

- Eren: Normalde ben her şeye çok iyimser yaklaşabilirdim ama maalesef ki kırıldım. Dersimi aldım.          

Haberin Devamı

*Kaç yıllık arkadaşlıkları var?  

Haberin Devamı

*Bir kişinin gitmesinin gruptan birşeyler eksilteceğini düşünüyorlar mı?

*Gülçin'in basın toplantısını ekranlarda gördüklerinde ne hissettiler?

*Gruba yeni biri katılacak mı?

Tüm  soruların cevapları ve daha fazlası Trendy'nin bu haftaki sayısında...                           

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!