Hepimizin gideceği yer aynı neyi paylaşamıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Hepimizin gideceği yer aynı neyi paylaşamıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2011 00:00

İbrahim Tatlıses, silahlı saldırıdan hemen önce, “İbo Show”un canlı yayınında “Hepimizin gideceği yer aynı. Neyi paylaşamıyoruz, neyin peşindeyiz, neyin hıncındayız?” demişti.

Haberin Devamı

 

TATLISES HAYRANLARIYLA EN SON ANTALYA'DA BULUŞTU /FOTO GALERİ

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

OLAY YERİNDEN KARELER / FOTO GALERİ     

İBRAHİM Tatlıses, silahlı saldırıdan hemen önce, Beyaz TV’de ekrana gelen “İbo Show”un canlı yayınındaydı. Programda Deniz Seki ve Kutsi’yi ağırlayan sanatçı, Ferdi Tayfur’un “Emmioğlu” türküsünü okuduktan sonra dikkat çekici bir açıklama yaptı: “Bu değerlerin kıymetini bilmezsek, gittiğimiz zaman çok üzüleceksiniz. 45 senedir bana atılan çamurlar kimseye atılmadı, bana sataşanlar kadar kimseye sataşılmadı. Biz buradayız ama bazıları nerede bilmiyorum. Arıyorum arıyorum, bulamıyorum. Niye kayboluyorsunuz abi, ne gerek var? Ne güzel yaşıyoruz, bir lokma ekmeği bölüşüyoruz. Neyi paylaşamıyoruz? Neyin peşindeyiz? Neyin hıncındayız? Ben daha zenginim, ben daha yakışıklıyım, ben daha varlıklıyım. Hepimizin gideceği yer aynı arkadaş, aynı! Rahmetli Sakıp Sabancı da dünyanın en zenginlerindendi. Onun da gittiği yer aynı. Ben tanıdım, adam gibi adamdı. Onun için değerlerimize kıymet verelim, yıpratmayalım. Şöhretini kıskanmayalım, yaptığı eserleri kıskanmayalım.”

Haberin Devamı

Araca binmeyi Seki istemedi

Önceki akşam “İbo Show”a konuk olan Deniz Seki ve Kutsi, canlı yayının sona ermesinin ardından kulise geçti. İbrahim Tatlıses, iki sanatçıya aracıyla çıkacağını söyledi ve onları da evlerine bırakmayı teklif etti. Ancak Seki, “Biraz daha oturup soluklanalım” diyerek Tatlıses’in teklifini geri çevirdi.

Onun için dua ediyorum

İbrahim Tatlıses’le arası açık olan Yıldız Tilbe, saldırıyı televizyondan öğrendiğini ve çok üzüldüğünü söyledi: “Olayı televizyondan öğrendim, inanmak istemedim. İstanbul’da değilim, bu yüzden gelişmeleri televizyondan ve çevremdekilerden takip ediyorum. Onun için dua ediyorum. İnşallah kurtulacak. Dua etmekten başka yapacak bir şeyim yok. Üzüntüm çok derin.”

Böyle bir şey bekleniyordu

Dün sabah CNN Türk’e konuk olan türkücü İzzet Yıldızhan, İbrahim Tatlıses’in konut projesinin bulunduğu Kuzey Irak’ta birtakım sıkıntılar yaşadığını söyledi: “İbrahim Tatlıses’in Kuzey Irak’ta sıkıntı yaşadığı açık. Böyle bir şey bekleniyordu. Ama bu denli ölümcül bir suikast hazırlanacak derecede olduğunu düşünemedi. Onun böyle bir sıkıntısı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu bizim kendi içimizde konuştuğumuz bir konu. Bütün oklar o tarafı gösteriyor.”

Haberin Devamı

Düğününü iptal etti

16 Mart’ta galerici Gücal Tanören ile Polat Otel’de evlenecek olan Ceylan, İbrahim Tatlıses’in saldırıya uğramasının ardından düğününü iptal etti. Ceylan, “Şu an büyük bir şok yaşıyorum ve çok üzgünüm, düğünü şimdilik iptal ettik” dedi.

“Kim” diye sordu

İbrahim Tatlıses’in bir süredir arasının bozuk olduğu kardeşi Hüseyin Tatlı da durumu öğrenir öğrenmez hastaneye koştu. Hastaneye giden Seda Sayan, sabah TV’deki programında, ameliyathane önünde Tatlıses’in büyük oğlu Ahmet Tatlı’nın da beklediğini ve İbrahim Tatlıses’in ameliyata alınma esnasında oğlu Tatlı’ya “Kim?” diye sorduğunu açıkladı.

Medyum kadın olacakları gördü

İddiaya göre, önceki gece “İbo Show”un çekimlerinin yapıldığı binaya gelen bir medyum, İbrahim Tatlıses’e ulaşmaya çalıştı. Kadın, Tatlıses’in yardımcılarına saatlerce “İbrahim Bey’le görüşmem lazım. Bu gece başına kötü bir şey gelecek, görüyorum. Ona bunu söylemem ve kendisini uyarmam gerek” diyerek yalvardı, ancak çabaları sonuçsuz kaldı.

Haberin Devamı

Şimdi değil baba



Seda Sayan, İbrahim Tatlıses’in küçük oğlu İdo’nun ameliyathane önünde sürekli olarak; “Şimdi değil, şimdi değil. Sana daha çok ihtiyacım var, bırakma beni” diyerek ağladığını söyledi.


Buket onun her şeyi

Saldırıda, uzun yıllardır İbrahim Tatlıses’in yanında çalışan Buket Çakıcı da yaralandı. ‘Damla’ adıyla da bilenen Çakıcı, Tatlıses’in hem asistanlığını, hem menajerliğini hem de stil danışmanlığını yapıyordu.

Olmadı şimdi bu

İbrahim Tatlıses’in vurulduktan hemen sonra yaşadıklarını eski basın danışmanı Ozzy anlattı. Ozzy, saldırı anında yanında bulunanlardan aldığı bilgilere göre Tatlıses’in vurulduktan hemen sonra bilincinin açık olduğunu ve hastaneye götürülürken sürekli olarak “Olmadı şimdi, olmadı bu.” sözlerini söylediğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!