Hem kebabı yedi hem arabayı aldı

Güncelleme Tarihi:

Hem kebabı yedi hem arabayı aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2005 00:00

Aşırı kilolu yarışmacıların en fazla kiloyu verip 150 milyarlık büyük ödülü kazanmak için mücadele ettikleri ‘Şimdi Zayıflamak İstiyorum’ yarışmasında, pazar akşamı ilginç bir olay yaşandı. İpek Tenolcay’ın sunduğu final bölümünde, oylama öncesinde Mavi ve Kırmızı gruplardan toplam 14 yarışmacının önüne 1.5 porsiyon İskender kebabı ile kaymaklı künefe tatlısı kondu.

Ve bunları en hızlı yiyen kişiye otomobil hediye edileceği açıklandı. Mavi gruptan Fatih ile Kırmızı gruptan Murat, iradelerine hakim olamadı. Kazanan ise yaklaşık 20 saniye farkla Murat oldu. Bu gelişmeden sonra Mavi grup arkadaşlarının davranışını ihanet olarak değerlendirip oy çokluğuyla Fatih’i elerken, Kırmızı grup ise ödülü kazanmasına rağmen Murat’ı yarışma dışı bırakmadı.

Ben bir ucubeyim şarkısı

ATV’de yayınlanan program, toplumdaki kilolu insanların psikolojisini bozduğu gerekçesiyle izleyiciden tepki alıyor. Programda daha önce de yarışmacıların önlerine en sevdikleri yemekler konulmuş ve ‘Yemeği yerseniz ailenizden gelen mektupları okuyabilirsiniz’ denilmişti. Programda ‘Zayıflayınca kimlerden intikam almak istersin’ gibi soruların yöneltilmesi ve yarışmanın sonunda Anastacia’nın ‘Fam Freak of Nature-Doğuştan Ucubeyim’ şarkısının çalması da tepki çekiyor.
Mevlüt TEZEL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!