Hem dinamik hem duygusal

Güncelleme Tarihi:

Hem dinamik hem duygusal
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2011 02:00

Gökhan Tepe, yeni albümünden önce hayranlarına sürpriz yaparak “Birkaç Benden Önce” adlı single’nı çıkardı. Mynet’in müzik portalı www.kavun.com’a albüm çalışmalarının nasıl gittiğini anlatan şarkıcı iddialı konuştu: “Yeni albümde hem duygusal hem de dinamik şarkılar olacak. Oldukça başarılı bir albüm olacağına inanıyorum.”

Haberin Devamı

“Vur”, “Çok Özlüyorum Seni” gibi şarkıların geçtiğimiz yıl listelerde uzun süre üst sıralarda kaldı. Bugünlerde yeni albüm hazırlığındasın. şu an ne aşamadasın? Beklediğin gibi oluyor mu her şey?     
 
- Yaz aylarında yeni albümün hazırlığına başladım. “Birkaç Beden Önce” single’ı ile birlikte müzik dünyasının devlerinden Sony Music’le anlaşma yaptım ve yeni albümüm de Sony Music etiketiyle çıkacak. şu anda her şey istediğim gibi gidiyor. Yeni besteler oluştu, yeni albümde de çok keyifli şarkılar olacak.

Albümün içeriğinden biraz bahseder misin? Kimlerle çalıştın mesela?

- Albümde hem duygusal hem de dinamik şarkılar olacak. Erhan Bayrak ve Barış Özesener aranjmanları üstlenecek. “Çok Özlüyorum Seni” şarkısının bestecisi Serdar Aslan’ın bu albümde de oldukça duygusal bir çalışması olacak. şebnem Sungur ve Zafer Aslan’ın da şarkıları olacak. Ayrıca benim birçok bestem bu albümde yer alacak. Oldukça başarılı bir albüm olacağına inanıyorum.

SINGLE’IM HAYRANLARIMA HEDİYEM 

Albümden önce haberci olarak “Birkaç Beden Önce” adlı single’ı hazırladın. Klibi de yayınlanmaya başladı. Bu şarkıdan ve klipten biraz bahsedebilir misiniz?


- Bu şarkıyı yeni albüm için bestelemiştim. şarkının sözlerini radyocu ve aynı zamanda söz yazarı arkadaşım şebnem Sungur yazdı. şarkı bizi çok heyecanlandırdığı için dinleyici ile albüm öncesi buluşturmayı hedefledik. Klibi Ceyda Sarıhan yönetti. Hikayesi olan bir klip oldu. Klipte bize model Iana eşlik etti.

Günümüz müzik piyasasını göz önünde bulundurursak artık çoğu sanatçı albüm yerine single çıkarıyor. Senin fikirlerin neler bu konuda?

- Herkesin kendi tercihidir ben bu single’ı albüm öncesi dinleyicilerime hediye olarak yaptım. Ben her zaman albümden yanayım. Dokusu ve duygusu olan şarkılar yapıyorum ve bunların albümle insanlara daha net ulaşabildiğine inanıyorum.

- “Birkaç Beden Önce” şarkısını hayranların ilk kez Mynet’in müzik portalı www.kavun.com’dan dinledi. Dijital platformlar sence müzik piyasasını nereye taşıyor?

- Çağımız bilişim çağı ve internet kullanıcısı sayısı gün geçtikçe artmakta. Kavun gibi yasal yollarla şarkılarımızın dinleyici ile buluşturan siteler olduğu gibi yasal olmayan siteler de var. Kavun gibi sitelerin olması bizim için ve dinleyici için oldukça avantajlı.

Haberin Devamı

OYUNCULUĞA DEVAM EDECEĞİM

Müzik çalışmalarının yoğunluğundan dolayı oyunculuğa ara verdin gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde var mı oyunculukla ilgili yeni proje?

- 2011 yılında albümden sonra oyunculuğa tekrar devam edeceğim. Bu sinema da olabilir dizi de henüz daha karar vermedim.

Haiti’de yaşanan felaket için bir şarkı yazdın. Ve bunu düzenlenen bir yardım gecesinden seslendirdin. Peki nasıl çıktı bu şarkı ortaya?

- Haiti’de yaşanan felaket beni derinden etkiledi. Ülkemde yapılan yardım kampanyaları için besteledim ve yardım konseri teklifi geldiği gün şarkıyı bitirdim. Ülkemin de bu felakete sessiz kalmaması ve şarkımın birçok sanatçı arkadaşım tarafından seslendirilmesi beni oldukça mutlu etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!