‘Helal Brad’

Güncelleme Tarihi:

‘Helal Brad’
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2013 01:46

Yılmaz Erdoğan, “Türkiye’nin Brad Pitt’i” diye anılan Kıvanç Tatlıtuğ için “Ben de onu yurtdışında ‘Helal Brad’ olarak tanıtıyorum” dedi.

Haberin Devamı

KELEBEĞİN RÜYASI GALASI ÇOK KONUŞULMUŞTU

YILMAZ Erdoğan’ın yazıp yönettiği, 22 Şubat’ta vizyona giren “Kelebeğin Rüyası” filmi için dün Beşiktaş Kültür Merkezi’nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Erdoğan’ın yanı sıra filmin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat da katıldı.

FİLMDEN KARELER

Tatlıtuğ, “Size Ortadoğu ve Türkiye’nin Brad Pitt’i deniliyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Öyle mi diyorlar, bilmiyorum” yanıtını verirken, Yılmaz Erdoğan “Bizim BKM oyuncularından Eser Yenenler, Kıvanç için ‘Helal Brad’ dedi, olay bitti. Ben de artık onu yurtdışında ‘Helal Brad’ diye tanıtıyorum” dedi. Erdoğan ayrıca Zonguldaklı şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu’nun yaşamını anlatan “Kelebeğin Rüyası”nın ‘entelektüel bir sanat filmi’ olmadığını söyledi: “Sanat filmi diye yanlış algılanmasın, izleyen herkesin kolaylıkla anlayabileceği bir film oldu.”

Haberin Devamı

 “Kelebeğin Rüyası”nın Ortadoğu’da dört bölümlük mini dizi olarak yayınlanacağını belirten Erdoğan, filmin tiyatro oyununun da yapılabileceğini söyledi. Bunun üzerine Tatlıtuğ, daha önce Grease Müzikali’nde oynadığını belirterek “Tiyatro yapmayı çok isterim” dedi.

ELEŞTİRMENLER NE DEDİ

FİLMİN İLK FRAGMANI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!