Hayatımı geçireceğim insanı buldum

Güncelleme Tarihi:

Hayatımı geçireceğim insanı buldum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 12:34

“Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin “vicdanlı tecavüzcüsü” Buğra Gülsoy, yeni sezonda epeydir üzerinde çalıştığı ve bir seri katili canlandırdığı oyunla tiyatro sahnesinde olacak. Kötü rolleri zevkle oynadığını söyleyen Gülsoy, All dergisine verdiği röportajda hem Burcu Kara’yla yaşadığı büyük aşkı, hem yeni projelerini anlattı hem de stilini anlattı.

Haberin Devamı

BÖYLE NİŞANLANMIŞLARDI (FOTO-GALERİ)

Buğra Gülsoy’un hâl ve tavırlarını şöhretsiz bir insanınkinden ayırt etmek imkansız. O kadar alçakgönüllü ve varlığını şov haline getirmeyen biri ki...

Çekime hazırlanırken yemek için hafif bir şeyler sipariş eden Gülsoy, meğer uzun süredir özel bir antrenör eşliğinde spor yapıyor ve çok dikkatli besleniyormuş. Ama kilo almamak için değil, ideal kilosunun altına düşmemek için. Çok iştahsız ve zayıf bir çocukluk geçirmiş yakışıklı oyuncu. Kıbrıs’ta geçen öğrencilik yıllarının ardından (kendisi aslında bir mimar) Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Gülsoy, bugün televizyon dizilerinin aranılan ismi... Ama tiyatroya olan sevgisini de hiçbir zaman kaybetmemiş.
   
Halen yeni tiyatro oyununun hazırlıklarını sürdüren Buğra Gülsoy’la ilgili merak uyandıran konuların başında ise nişanlısı Burcu Kara’yla bu yaz evlenip evlenmeyeceği var. Kendisi bu konuya net yanıt vermekten kaçınsa da, Kara’nın hayatını geçireceği insan olduğunu söylemekten çekinmiyor.
Gülsoy, All’un hızlı geçen çekimi sırasında giydiği kıyafetlerden bir yırtık jean ve bir de kırmızı ekoseli gömleği beğenerek satın aldı. Son derece pratik, bir taşla birkaç kuş vurmayı seven kararlı biri. Ama katıldığı programlarda izlediğimiz o etrafındakileri kahkahaya boğan Buğra Gülsoy’dan çok daha ciddi bir adam olduğu da kesin...

DİZİ DEVAM EDECEK AMA ARTIK BEN YOKUM                 

Bu üzerinizdekileri şimdi satın aldınız değil mi?

- Evet. Alışverişlerim genelde hızlıdır. Üstümdeki kombinasyonu çok beğendim, kendi kıyafetlerimi torbaya koydum. Setteki yoğunluk bize her şeyi hızlı yapmayı öğretti.

Dizi çekimleri nasıl gidiyor? Seneye devam mı?

- “Fatmagül’ün Suçu Ne?” önümüzdeki sezon da devam edecek, ama artık ben olmayacağım. Henüz netleşmediği için detay vermek istemediğim yeni bir proje var kış sezonu için.

O senaryonun ilk sayfasında tecavüz sahnesini görünce ilk ne düşünmüştünüz?

- Hikayeyi zaten biliyordum. Ben Vural’ın kendi içinde yaşadığı ironiyi çok sevdim. Tecavüz sahnesi olmasaydı, Vural’ın daha sonraki hayatındaki gelgitli duyguları, vicdani hesaplaşması işlenemezdi.

Haberin Devamı


İzlediğiniz diziler arasında hiç “İnşallah bana böylesi denk gelmez” dediğiniz sahneler oluyor mu?

- Hayır ama “Keşke ben oynasaydım” dediğim bir sahne var. “Che” filminde Benicio Del Toro, Che’yi öyle güzel çıkarmış ki... şiir gibiydi. Özellikle astım krizi geçirdiği sahneden çok etkilenmiştim.

BURCU ÇOK ÖZEL BİRİ, MUTLUYUM

Beş katili aynı hücreye koyduğunuz ve sahnelenmesini ertelediğiniz bir oyununuz vardı. Onu ne zaman izleyeceğiz?

- Bu sezon sahnede olacak. Bir insanın inandıkları uğruna en uç neler yapabildiğini işledik. Katillerin hepsi farklı dönemlerde yaşamış ve ölmüşler. Bizim kurmacamız, onları aynı hücrenin içinde birbirleriyle yüzleştiriyor. Çalışmalarımız devam ediyor.

Yoğun bir yaz geçiriyorsunuz... Temmuz’da evleneceğiniz konuşuluyor, doğru mu?

- Bunu çok konuşmak istemiyorum aslında. Ama evet, Burcu’yla (Kara) çok mutluyuz. Çok özel bir insan. İnsanın yanında yaşlanmak isteyeceği biri.

Bir erkeğin evlenmeye karar vermesi için böyle mi hissetmesi gerekiyor?

- Aşık olmak başka, hayatını birlikte geçireceğin insanı seçmek daha başka bir şey... Burcu’yla iki duyguyu birden hissediyorum.

Peki damatlık konusunda aklınızda bir yer var mı?

- Ya Network ya da Tween’den alırım. İhtiyacım olursa...

KADINLAR VÜCUTLARINI ÖN PLANA ÇIKARMAMALI

En çok ne giydiğinizde kendinizi iyi hissediyorsunuz?

- Jean, gömlek ve gömlek içine tişört giymeyi seviyorum. Renk olarak yeşil ve maviyi sıklıkla tercih ederim. Kıyafetlerimi de genellikle Zara’dan alıyorum.

Yıllardır kullanıp vazgeçemediğiniz bir giysiniz var mı?

- Kışın soğukta anne gibi sarmaladıkları için montlarıma çok bağlı oluyorum ve atamıyorum.

Bu yaz neyi üzerinizden çıkarmayacak, elinizden bırakmayacaksınız?

- Ray-Ban güneş gözlüğümü! Onu çok seviyorum çünkü astigmatım var ve gözlüğüm numaralı. O yüzden güneşli havalara bayılıyorum.

Kadınlarda görmekten en çok hoşlandığınız tarz nedir?

- Country tarzı. Eski dönemleri anımsatan çiçekli elbiseleri çok beğeniyorum.

Görmekten rahatsız olduğunuz bir tarz var mı?

- Bir kadın vücudunu ne kadar ön plana çıkartan darlıkta ve açıklıkta kıyafet giyerse o kadar uzaklaşırım. Çekiciliğin daha gizli detaylarda olduğuna inanıyorum.

Haberin Devamı

TÜRK KAHVESİ MANYAĞIYIM

Zaman geçirdiğiniz yerleri en fazladan en aza doğru sıralayın...

- Birincisi set, ikincisi kahve içilen bir yer, üçüncüsü de ev! Kahve içmeyi çok seviyorum. Özellikle Türk kahvesi manyağıyım. Taksim’de Mandabatmaz diye bir yer var. Türk kahvesi seven herkes oraya bir kez gitmeli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!