Yılbaşında kalacak sıcak bir yer arıyorum

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşında kalacak sıcak bir yer arıyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2014 02:05

12 yıldır Dublin sokaklarında yatıp kalkan George Cunningham'ın bu talebi Facebook'ta o kadar yayıldı ki, bırakın 'bir ev' bulmayı, İrlanda'nın farklı şehirlerinden binlerce davet aldı. Ama en güzeli de, yıllar sonra annesi ve kardeşine kavuşmasıydı...

Haberin Devamı

George, sokaklarda Noel heyecanı yaşayan insan kalabalığının arasında yalnız hissediyordu kendini. Humans of Ireland isimli Facebook grubu üyelerinden fotoğrafçı Lee Furlong onu keşfetti ve kısa bir röportaj yaptı. George'ın tek Noel dileği, yılbaşı gecesi sıcak bir yuvada yemek yiyip uyuyabilmekti.

"Evim yok. Şehrin farklı bölgelerindeki barınaklarda yaşıyor, oralarda kalıyorum. Barınaklar bu aralar çok dolu. Eğer Noel gecesi dışarıda kalırsam soğuktan donabilirim. O gece güzel bir yemek yiyip iyi bir uyku çekmek, tek dileğim."

Facebook'ta paylaşılan George'un bu dileğinin altına birçok yorum yazıldı. Çok sayıda insan ona yemek ısmarlamak istedi ve kendi evlerinde konaklaması için yardımcı olabileceğini belirtti.

AİLESİNE KAVUŞTU

George'un kız kardeşi Sheelagh da bu iletiyi görenler arasındaydı. Abisini tanır tanımaz hemen grupla iletişim kurdu; onun kardeşi olduğunu ve annesiyle beraber Kinsale'de yaşadığını, George'u geri istediklerini yazdı. George kız kardeşiyle telefonda konuşup sorunlarını çözdükten sonra Noel gecesini onlarla geçirmeye karar verdi.

Haberin Devamı

İyi haberler bununla sınırlı değil... Cunningham Ailesi'nin evinin yakınlarındaki bir otel, George'a konaklama teklif etti, bir mağazada da ona yılbaşı gecesi giyebilmesi için takım elbise hediye etti. İrlanda gazetelerine duygularını anlatan George ise, bütün bu olayları "İnanılması güç" ve "Çok şaşkınım" diye yorumladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!