Yeşil sahaların en güzel 11'i

Güncelleme Tarihi:

Yeşil sahaların en güzel 11i
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2016 10:35

Asena Erkin, Caner Erkin’den boşanıp Asena Atalay olunca hepimizi aldı bir telaş. Şimdi hangi futbolcu eşinin kıyafetlerini çekiştirip, kullandığı arabanın fiyatını dilimize dolayacağız? Neyse ki telaşımız uzun sürmedi, hafta içi Lamborghini ile eğlenmeye çıkan Yağmur Sarıoğlu ile Hatice Gönül ‘Vınn Yengeler’ olarak hayatımıza girdi. Bir Asena değiller belki ama maç devam ediyor. İşte önümüzdeki günlerin en konuşulacak 11 yengesi.

Haberin Devamı

KALBİMİZİN BİR NUMARALI YENGESİ
YOLANTHE CABAU (GALARASARAY) 

Yeşil sahaların en güzel 11i



Türkiye’nin kanının en çok kaynadığı yabancı futbolcu eşi kesinlikle Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau. Çok çabuk adapte oldu: çat kapı gelebilecek misafirler için fazla fazla yemek pişirdi, kuaför muhabbetini çok sevdiğini açıkladı, tabak tabak mantı yedi. Ekimde anne olan Yolenthe şimdilerde sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Hamilelikte aldığı 20 kiloyu verir vermez bir inşaat markasının reklamında oynadı.

 

UÇAK KULLANAN YENGE
YAĞMUR YILMAZ SARIOĞLU (GALATASARAY)

Yeşil sahaların en güzel 11i



Sabri Sarıoğlu’nun eşi Yağmur Yılmaz Sarıoğlu futbolcu eşi tipolojisinin çok dışında... Geçen yıl Atlas Global’de ikinci pilot olarak göreve başladı. Saçlarını toplayıp, üniforma giydiği an maskülen bir görünüme bürünüyor. Saçları açık ve fönlüyken oldukça feminen bir kadın. Pek stil sahibi sayılmaz: Siyah yırtmaçlı eteğin üstüne spor şapka takabiliyor. Tanınmamak için yapıyorsa biri söylesin daha çok dikkat çekiyor.

 

Haberin Devamı

HÂLÂ ESMER KALMASINA ALKIŞ
HATİCE GÖNÜL (FENERBAHÇE)

Yeşil sahaların en güzel 11i



Gökhan Gönül’ün eşi Hatice Gönül lüks araba sevenlerden. Aston Martin kullanıyor. Eşleri rakip takımlarda oynamalarına rağmen Yağmur Sarıoğlu ile çok yakın. Hatta Lamborghini’li Beyoğlu turundan sonra adları ‘Vınn Yengeler’e çıktı. Uzun boylu ve alımlı. Saçlarını herkes gibi sarıya boyatmaması alkışı hak ediyor. Ancak kankası gibi o da giyim konusunda kafası karışık. Kaşları da çok ince. Acilen kalınlaştırma gerekiyor.

 

Haberin Devamı

GELMİŞ GEÇMİŞ EN SEKSİ YENGE
JELENA KARLEUSA (BEŞİKTAŞ) 

Yeşil sahaların en güzel 11i



Beşiktaşlı Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa, konserlerine 50 bin kişinin gittiği bir pop star. Lady Gaga ile Madonna’nın karışımı olduğunu söylüyor ama kıvrımlı hatlarıyla daha çok Kim Kardashian’a benzetiliyor. Barbie görüntüsüne aldanmayın; politik bir köşe yazarı ve insan hakları aktivisti. Türkiye’den gelmiş geçmiş en çekici futbolcu eşi. Sarı saçları, lens mavisi gözleri ve iri göğüsleriyle fazlasıyla seksi.

KİŞİSEL ASİSTAN GİBİ EŞ
PATRICIA CALLERO (GALATASARAY) 

Yeşil sahaların en güzel 11i



Galatasaray’ın kalecisi Nando Muslera’nın karısı Patricia Callero onun hem hayat arkadaşı hem de asistanı. Uruguay’da ünlü bir modelmiş, mesleğini bırakmış. Ama formu hâlâ iç çamaşırı tanıttığı günlerdeki gibi. Yaşça Muslera’dan büyük olan Patricia’nın pul payet ve abartı üzerine kurulu bir stili var. Güzel olmasına güzel ama saçlarının dibi uçlarına göre çok koyu, biraz açtırsa daha genç duracağı kanısındayım.

 

Haberin Devamı

ASENA’NIN TAHTINA ADAY
DERYA BALTA (GALATASARAY) 

Yeşil sahaların en güzel 11i



Hakan Balta’nın eşi Derya Balta, Asena Atalay’ın en önemli rakiplerinden. Tam bir ikoncan. Selfie koymadan günü geçmiyor. Giyinip giyinip Instagram’a fotoğraf yüklüyor. Güzel ve sempatik olduğu için de 80 bin kişi takip ediyor, ‘like’ üzerine ‘like’ alıyor. Gerçi takipçi satın aldığı söylenmişti, öyleyse günahı boynuna. Eşinin hediyesi olan gümüş renkli bir Mercedes S 500 Coupe’ye biniyor. Fiyatı yaklaşık 900 bin lira.

 

İKONCANLIĞI TERCİH ETMİYOR
ZEYNEP SEVER DEMİREL (FENERBAHÇE)

Yeşil sahaların en güzel 11i


Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, Belçika’nın ilk Türk asıllı güzeli. Göz önünde olmayı sevmiyor. 66 bin takipçili Instagram hesabında hemen hemen hiç kendi fotoğrafı yok. Stile kafa yorup, dersine çalıştığı da çok belli. İstese bir ikoncan eş olabilir ama yerine ve zamanına gore giyinmeyi seviyor. 2 yaşındaki kızları Yade’yi bile tarz giydiriyor. Anne-kızın favori markası Burberry.

Haberin Devamı

MUHAFAZAKÂR İKONCAN
SENA PEKTEMEK (BEŞİKTAŞ) 

Yeşil sahaların en güzel 11i


Beşiktaşlı Mustafa Pektemek’in aralıkta evlendiği Sena Pektemek, Bosna asıllı. Mavi gözleri, orantılı hatları ve doğallığıyla dikkat çekiyor. Instagram hesabını profesyonel blogger’lar gibi yönetiyor. Çiçek sponsoru da var, kıyafet sponsoru da. İşlemelere bayılıyor, payetli kıyafetler kullanıyor, rengârenk türbanlarını serbest stil bağlıyor.

 

İSTANBUL’A ALIŞAMADI
DANIELA MARTINS (FENERBAHÇE)

Yeşil sahaların en güzel 11i


Fenerbahçeli Luis Nani’nin sevgilisi ve 2 yaşındaki oğlunun annesi İstanbul’a ayak uyduramadığı için ülkesine döndü. Kendi döndüğü yetmiyormuş gibi sevgilisine de daha çok para teklif edilen Çin’e gitmesi konusunda ısrarcı oluyormuş. Sevgili Daniela, bizde yengelik bir yere kadardır. O yer de sevgilini takımdan kopardığın yerdir.

Haberin Devamı


AZİZE YENGE
SELDA TOPAL (FENERBAHÇE)

Yeşil sahaların en güzel 11i



Fenerbahçeli Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal, sosyal sorumluluk çalışmaları sayesinde bir ‘azize’ olarak görülüyor. Ama ille de polemik isterseniz, o da var: Selda Topal için “Asena Erkin’e rakip çıktı” diye haberler çıkınca, Erkin şu açıklamayı yaptı: “Taklit etme demiyorum, çaba göster diyorum. Ama kalite kısmını nasıl halledersin karışmam.”

 

YOLENTHE’NİN TEK RAKİBİ
CARINA WANZUNG (BEŞİKTAŞ)

Yeşil sahaların en güzel 11i



Beşiktaş’ta oynayan Mario Gomez’in kız arkadaşı Carina Wanzung’u, Yolanthe Cabau’ya rakip olarak gösterebiliriz. İki meslektaş, iç çamaşırı ya da mayo fark etmeksizin her şeyi tanıtmalarıyla meşhur. Carina’nın Yolethe’den tek farklı, daha doğal olması. Yolenthe günlük hayatında fazla süslü. Carina salaş ve makyaj bile yapmadığı oluyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!