Yeni 'Sahil Güvenlik': Kelly Rohrbach

Güncelleme Tarihi:

Yeni Sahil Güvenlik: Kelly Rohrbach
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2016 12:58

‘Sahil Güvenlik’ filminde Pamela Anderson’ın rolünü üstlenecek Kelly Rohrbach’ı tanımanın zamanı geldi. İşte kırmızı mayonun yeni sahibi hakkında bilmeniz gerekenler...

Haberin Devamı

90'lı yıllarda televizyonla haşır neşir olanlar... Aranızda kızgın kumlarda kırmızı mayosu, kıvrımlı hatları ve ‘önce can güvenliği’ bilinciyle koşuşturan cankurtaran CJ Parker’ı anımsamayanınız var mı? 1989’da yayımlanmaya başlayan Baywatch dizinin esas kızı CJ, onu canlandıran Pamela Anderson’ı dünyanın gelmiş geçmiş en seksi kadınları listesine sokmuş, kelimenin tam anlamıyla seksi yıldıza bir kariyer armağan etmişti. O günleri yâd etmek istiyorsanız iyi haber: Yakışıklı adamlar ve güzel kızları plajda koşturmaktan başka alameti farikası bulunmamasına rağmen 12 yıl gösterimde kalan dizinin filmi çekiliyor. 2016 sonbaharında gösterime girecek filmde Anderson’ın ‘kırmızı mayosu’nu ise 25 yaşındaki model  Kelly Rohrbach giyecek. İşte yeni CJ hakkında bilmeniz gerekenler:

 

Haberin Devamı

Yeni Sahil Güvenlik: Kelly Rohrbach

 

1- LEONARDO DICAPRIO'NUN ESKİ NİŞANLISI 

‘Bekârlık sultanlıktır’ mottosunun temsilcisi 40 yaşındaki oyuncuyla 21 ay birlilkte olan modelin, DiCaprio’yla dört ay önce nişanlandığı söylense de bu aşk hüsranla bitti. Çift bir ay önce ayrıldı.

 

Yeni Sahil Güvenlik: Kelly Rohrbach

 

2- SPORTS ILLUSTRATED'IN KEŞFİ

Henüz iki aydır modellik yaparken dergi tarafından 2014 Mart’ında keşfedilen Kelly, apar topar derginin mayo sayısında yer aldı. Sonra talihi açıldı, GAP gibi dev markaların kampanyalarını süsledi.

3- EĞİTİMLİ VE POZİTİF

2012’de Georgetown Üniversitesi’nin oyunculuk bölümünden mezun olan Amerikalı güzel, eğitimini golf merakına borçlu. Öyle ki golf takımının yıldızlarından olan Kelly, bu alandaki başarısından dolayı burslu okudu.

 

Haberin Devamı

Yeni Sahil Güvenlik: Kelly Rohrbach

 

 

BAKMADAN GEÇME!