Bu hafta izlemeniz gereken 8 yeni klip

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta izlemeniz gereken 8 yeni klip
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 14:59

Sonbaharı es geçmiş ve hızlıca kışa girmiş olabiliriz. Ama bu yaz ruhunu kapattık çıktık anlamına gelmez. İşte yeni ayın hemen başında izlemeniz gereken en yeni 8 klip...

Haberin Devamı

1) AT FAV'A DURSUN

Grammy ödüllü Avustralyalı Miriam ve Olivia'dan oluşan NERVO'nun yeni şarkısı 'The Other Boys' kliplendi. Ödüllü ekibe 63 yaşındaki efsane Nile Rodgers ve Kylie Minogue'un yanı sıra, Scissor Sisters grubunun solisti Jake Shears da eşlik etti. Tam bir kulüp şarkısı olan 'The Other Boys', Billboard Dans Şarkıları listesine zirveden giriş yaptı. Çekimleri Londra'da yapılan klibin en tatlı yanı şüphesiz Rodgers'ın gitar solosu... 

Dinlemeye vaktiniz yoksa bile, atın favorilere dursun. Günü gelince açarsınız. 

NERVO FEAT. KYLIE MİNOGUE, JAKE SHEARS & NILE RODGERS - THE OTHER BOYS 

2) KONSERE GİDİYOR MUYUZ? 

7 Kasım Cumartesi günü Küçükçiftlik Park'ta konser verecek olan Sxrillex'in yeni şarkısı 'To Ü' da geçtiğimiz hafta yayınlandı. Diplo destekli şarkıda billur sesli Aluna George da var. Kış depresyonuna girmek üzere olanları titreyip kendine getirecek olan şarkının klibi de bir gençlik filminden fırlamış gibi görünüyor.

Haberin Devamı

YouTube'da izlenme oranı 250 milyonu geçen Justin Bieber'li 'Where Are Ü Now'u seviyorsanız, bunu da seveceksiniz. 

SKRILLEX & DİPLO - TO Ü FT ALUNA GEORGE

3) OYA AİLESİ GURURLA SUNAR 

123 grubunun solisti Dilara Sakpınar, solo projesi Lara Di Lara'nın ilk klibi 'Hayal'i yayınladı. Bestesi ve sözleri Sakpınar'a ait olan 'Hayal'in yönetmeni de, genç müzisyenin geçtiğimiz aylarda hayatını birleştirdiği yazar, senarist Berkun Oya. Klipteki dikkat çeken dansçı ise Çıplak Ayaklar Kumpanyası'ndan tanınan Büşra Firidin.  

Oya ailesini sevinçle takip ediyoruz. 

LARA Dİ LARA- HAYAL 

4) YASEMİN MORİ'DEN FİLM MÜZİĞİ 

Son albümü 'Finnari Kakaraska'yı geçtiğimiz Mart ayında yayınlayan Yasemin Mori, yeni bir şarkıyla karşımızda. Mori'nin Emre Irmak ile birlikte kaydettiği 'Aşka Düşünce' şarkısı 'Takım: Mahalle Aşkına' filminin de müziği. Müziğini 'avant caz' ve 'saykedelik rock' olarak tanımlayan Mori'nin  'Aşka Düşünce'sinin yönetmeni ise Cansu Boğuşlu.

Haberin Devamı

Kış depresyonu için birebir... 

YASEMİN MORİ- AŞKA DÜŞÜNCE 

5) BİR 'BANG BANG' DEĞİL AMA... 

ARIANA GRANDE- FOCUS 

Nickelodeon'un genç starlarından Ariana Grande, yeni şarkısı 'Focus'u yayınlandı. Grande'nin yaklaşık 1 sene önce Jessie J ve Nicki Minaj'la birlikte kaydettiği 'Bang Bang'den sonra tam bir hayal kırıklığı yaratan yeni şarkısı şansını listelerde deniyor.

Şarkıyı sevmezseniz, hemen kenarda 'bir de bu vardı' diye duran 'Bang Bang'i bir kez daha döndürebilirsiniz. 

 

6) KANSER KANSER, ŞİMDİ SIRA KİMDE? 

Listemizdeki 'en eski' klip, 1 ay öncesine ait. Belçikalı yetenek silsilesi Stromaé'nin yeni klibi 'Quand C'est?', bu kez tiyatral kabiliyetlerini yeni klibinde icra ediyor. Ve kanseri konu alıyor: Kanser, kanser, şimdi sıra kimde? 

Haberin Devamı

'Durduk yerde kanseri konu alan bir şarkıyı neden dinleyeyim' demeyin ve Stromaé'nin büyülü dünyasına bir göz atın. 

STROMAE- QUAND C'EST?

 

7) CHRIS BROWN'UN YENİ KEŞFİ 

22 yaşındaki ABD'li genç şarkıcı Tinashe'yi 'All Hands on Deck' şarkısıyla biliyor olabilirsiniz. Vücut hatlarından anlayabileceğiniz üzere kariyerine modellik ve oyunculuk yaparak başlayan Tinashe, ikinci albümü 'Joyride'da yetenekli rapçi Young Thug ve Rihanna'nın 'olaylı' aşkı Chris Brown'la elele verdi. 

Bakınız bu da gözlerinizi alamayacağınız yeni şarkısı. 

TINASHE feat CHRIS BROWN- PLAYER 

 

8) KANYE YİNE SİNİRLENDİ... 

Sinirlerine bir türlü hakim olamamasıyla bildiğimiz ünlü müzisyen Kanye West, bu kez 23 yaşındaki genç rapçi Travis Scott'la elele veriyor. 'Antidote' ile büyük bir başarı yakalayan Scott ve pek çok çevre tarafından 'Kim Kardashian'ın kocası' olarak da tanımlayabileceğimiz Kanye West, 'Piss on Your Grave' ile yine sinirli, yine saydırıyor, yine gagalıyor. 

Haberin Devamı

Buyrunuz ikilinin Apple Music'den yayınlanan dumanı üstünde klibi... 

TRAVIS SCOTT FEAT. KANYE WEST – ‘PISS ON YOUR GRAVE’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!