VONNEGUT: 'FUKARALIK AYIP OLSA İYİ OLUR!'

Güncelleme Tarihi:

VONNEGUT: FUKARALIK AYIP OLSA İYİ OLUR
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 08:55

Kurt Vonnegut’tan kimseye yararı dokunmayacak faydalı tavsiyeler....

Haberin Devamı

FUKARALARA: Kin Hubbard bir zamanlar Indianapolis News’te şunu yazmıştı:
“Fukaralık ayıp değil ama olsa iyi olur...”

İNTİKAMCILARA: “İntikam intikamı, intikamın intikamı, intikamın intikamının intikamını getirir ve bugünün uluslarını binlerce yıl öncesinin barbar kabilelerine bağlayan, kesintisiz bir ölüm ve yıkım zinciri yaratır.”

ZENGİNLERE: “Multimilyarder birinin evindeydik. Catch 22’nun yazarı Joseph Heller’e ‘Ev sahibimizin, senin en gözde kitabın Catch 22’nun bütün dünyada kazandığı parayı sadece dün bir günde kazanmasına ne diyorsun’ dedim. Joseph, ‘Bende onun hiç sahip olamayacağı bir şey var’ dedi. ‘Neymiş o?’ diye sornuca, ‘Yeterince kazandığımı bilmek’ dedi Joseph.”

VONNEGUT: FUKARALIK AYIP OLSA İYİ OLUR

ABD'li hümanist yazar Kurt Vonnegut, 11 Nisan 2007'de yaşamını yitirmişti.

GENÇLERE: “Sakın internetteki hayaletlerden aile kurmaya kalkmayın. Bir Harley alıp Cehennem Melekleri’ne katılın daha iyi.”

ÖFKELİLERE: “İnsanların birbirlerine bağırmalarının esas nedeni yalnızlıktır. Gerçekte dedikleri şey, ‘Sen yeterince kalabalık değilsin’dir.”

KADINLARA: “Kötü erkekler sadece vücutlarınızı isterler... TV ile bilgisayar paranızı isterler ki daha iğrençtir. Seçenek verilse paranızı beğenen yerine vücudunuzu beğeneni istemez miydiniz...”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!