Ünlü astrolog Susan Miller'dan ay sonu değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi:

Ünlü astrolog Susan Millerdan ay sonu değerlendirmesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2015 17:03

Zorlu sayılabilecek bir Eylül ayını geride bırakmak üzereyiz. Susan Miller, uzun zamandır yaşadığımız bu çetrefilli dönemi Merkür gerilemesine bağlıyor ama içimize de su serpiyor: 'Korkmayın, az kaldı!'

Haberin Devamı

Heyecanlı ve hızlı bir Ağustos ayını geride bıraktık. Susan Miller, Eylül ayının biraz daha sakin geçeceğini söylemiş, ancak bizi Merkür gerilemesine karşı uyarmıştı.
Eylül'ün sonlarına doğru gelirken, Ekim başına kadar hangi konularda dikkatli olmanız gerektiğine dair, her burç için ufak bir özet hazırladık.

ÖNEMLİ GÜNLER VE GELİŞMELER

Ünlü astrolog Susan Millerdan ay sonu değerlendirmesi

24 Eylül Perşembe günü, faydacı ve ilerlemeci işler peşinde olabiliriz.

27 Eylül Pazar günü, Venüs ve Mars'ın Merkür gerilemesine rağmen birlikteliği, bize yeni birliktelikler için bazı fırsatlar sunabilir. 27 Eylül, dolunay etkisi ile hayatımızda pek çok konuda ilerleme sağlayacağız. Ancak büyük duyurular yapmamaya özen gösterin. Büyük konuşmayın ve büyük planlarınızdan söz etmeyin.

Uranüs, gelişme ve sürpriz demek. Bunlara hazırlıklı olun.

Eylül başları, ufak ara vermeler ve yeniliklere hazırlıklar zamanıydı. Ortalarında geçen güneş tutulması, bize beklenmedik gelişmeler yaşattı. Bundan sonrası düzelme anlamına geliyor. Miller bu dönemi 'parlamak için bir şans' olarak değerlendiriyor. Yeni başlangıçlar ve ufak mutluluklara hazır olun.

Haberin Devamı

9 EKİM'DEN SONRA RAHATLAMA DÖNEMİ

Ünlü astrolog Susan Millerdan ay sonu değerlendirmesi


Bu ay, işleri kontrol altına almak ve düzenlemek demekti. Karar verirken, harcamalarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

9 Ekim'den sonra Merkür gerilemesinin olumsuz etkilerini daha az hissedeceğiz. Yani, bilgisayarlarımız daha az bozulacak, iletişim eksikleri biraz daha rahatlayacak. Yine de siz dosyalarınızı, ödevlerinizi ya da raporlarınızı düzenlerken tekrar tekrar bilgilerinizi gözden geçirin.

Seyahatlerinizde eşyalarınızı unutmamaya özen gösterin. Mümkünse elektronik aletler almayın.

Yavaş olmanın, düşünmenin, hızlı hareket etmemenin önemini bir kez daha göreceksiniz.

ESAS GERİLEME EKİM SONUNDA

Bazı önemli sorumluluklar alabilirsiniz. Ancak, korkmanızı gerektirecek herhangi bir şey yok.

Esas Merkür gerilemesi 24 Ekim'de sona eriyor. Bu dönem size öğrenmek için yeni ışıklar yakacak ve bu dönem kazandığınız tecrübeleri hayatınız boyunca kulağınıza küpe edeceksiniz.

Dijital dönüşüm dönemi başlıyor.
Özellikle medyada bunun önemini göreceğiz.

Hedef belirlemek, uygulamak ve inşa etmek için uygun bir dönemdeyiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!