Ümit Ünal: Modacı değilim, kayyum hiç değilim!

Güncelleme Tarihi:

Ümit Ünal: Modacı değilim, kayyum hiç değilim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 11:32

Yazar, senarist ve yönetmen Ümit Ünal, ismiyle ilgili çıkan karışıklıklar hakkında açıklama yaptı. Ünal Facebook mesajında, 'Modacı adaşımla karıştırılmaya alışmıştım. Şimdi de 'kayyum' Ümit Ünal çıkmış' diye yazdı.

Haberin Devamı

Yazar, senarist ve yönetmen Ümit Ünal, adaşı olan modacıyla karıştırılmaya alışmıştı. Ancak İpek Medya Grubu’na kayyum olarak Ümit Önal'ın atanmasıyla işler iyice karıştı. Gazeteci Fatih Altaylı'nın Twitter mesajında yaptığı küçücük bir harf hatasıyla başlayan karışıklık, tartışma konusu oldu.

Fatih Altaylı Twitter hesabında şunları yazdı:


 Altaylı'nın "Ümit Ünal" olarak yazdığı isim, aslında "Ümit Önal" olacaktı. Sözcü yazarı Nilay Örnek'in gündeme getirdiği yanlışlık, kısa sürede yayıldı.

Yazar, senarist ve yönetmen Ümit Ünal, bunun üzerine sosyal medya üzerinden lince uğradı. 

 

 

Haberin Devamı

Sabah uyanıyorum. Twitter'da bir resmim, altında "Ucube Köpek Ümit Ünal buymuş" yazısı! Sonunda bu da oldu. Modacı adaşı...

Posted by Ümit Ünal on 26 Ekim 2015 Pazartesi

Konuyla ilgili Twitter yetkililerine şikayette bulunduğunu söyleyen Ünal, tepkiler üzerine şunları yazdı:

Ümit Ünal: Modacı değilim, kayyum hiç değilim

"Resmimi paylaşan bir hesap yazıp özür diledi. Resmi silmiş, yerine kayyum olarak atanan asıl kişinin resmini koymuş! Ben işi, siyasi tarafı ne olursa olsun kimsenin o hakaretlere uğramasını istemem. Ama bu memlekette işler artık genel nezaket kuralları içinde, karşılıklı konuşarak çözülebilecek daireden çıktı anlaşılan. "Sıtkım sıyrıldı" deyimi bu zamanda, bu ülke için icat edilmiş."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!