Teknoloji insanın kendine yakışanı giymesidir!

Güncelleme Tarihi:

Teknoloji insanın kendine yakışanı giymesidir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 01:17

Akıllı telefonlarla hayatlarımızın ekseni baştan sona değişti. Şimdiyse yeni bir sayfa açma zamanı. Giyilebilir teknoloji ürünlerinin gelişiyle tepeden tırnağa yepyeni bir devrime hazır olmak gerekiyor.

Haberin Devamı

Samsung Gear S
Kimseden akıl almaya ihtiyacı yok!

Teknoloji insanın kendine yakışanı giymesidir


Giyilebilir teknoloji deyince aslında akla gelen ürünler akıllı saatler. Yüzyıllardır akıllı olmayan saatleri ‘sevaptır’ diye gittiğimiz her yere taşıdık durduk. Ama devir değişiyor. Benim dört gözle beklediğim Samsung’un Gear S modeli birkaç ay içinde satışa sunulacak. SIM kart ve 3G bağlantısına sahip Gear S’i benzerlerinden ayıran, herhangi bir akıllı telefona bağımlı olmadan bildirimleri ve mesajları yönetme imkânı vermesi. Büyümüş de küçülmüş...

LG KizON
Sen kapat, ben geri ararım!

Teknoloji insanın kendine yakışanı giymesidir


Çocuk yapmadan önce son derece gamsız olan kitleler, bebek sahibi olunca hayatlarını ‘endişeli bekleyiş’ seviyesine indirgiyorlar. Çünkü modern insanın çocukerkil hayat tarzı, kendi yaşamını ertelemeyi gerektiriyor. LG KizON da kandaki pimpirik oranını azaltmak için dizayn edilmiş. KizON kol bandı GPS ve WiFi kullanarak çocuğun nerede olduğunu gerçek zamanlı olarak velilere iletebiliyor. Ebeveyn aradığında cihaz otomatik olarak yanıt veriyor, çocuklar da acil bir durumda tanımlanmış numarayı tek tuşla arayabiliyor.

Haberin Devamı

Kogan
O olmadan asla!

Teknoloji insanın kendine yakışanı giymesidir


Özellikle iş ortamında bu soruyu duymaya alışıtınız. Işıltılısı, parıltılısı, envai çeşit USB de piyasada geziniyor. Ama bu örneğin küçük bir farkı var: Kaybolması çok zor. Ürün kol düğmesi şeklinde. Gömleğinizi çıkarmadığınız sürece yanınızda demektir. Çıkarmışsanız da artık USB’ye ihtiyacınız kalmamıştır zaten.

Vigo
Kalk, yerine yat!

Teknoloji insanın kendine yakışanı giymesidir


Direksiyon başında uyumak insan türünün kötü sonuçlar doğuran eylemlerinden biri. Yüze takılan Vigo adlı ürün bu durumun önüne geçmek için tasarlanmış. Yorgun olduğu anları tespit ederek kişiyi uyarıyor. Göz kırpması sıklığı ve vücut hareketlerini analiz ederek kişinin uyumaya yakın olup olmadığını belirliyor. O sadece akıllı değil kahraman bir ürün...

Haberin Devamı

FuelWear Flame Base Layer
Üşüme devri kapandı!

Teknoloji insanın kendine yakışanı giymesidir


Lahanalara öykünerek ortama ve sıcaklığa göre giyinip soyunma zorunluluğu insanoğlunun en eski dertlerinden biri. Tişörtle çıkarsın, hava patlar donarsın; hırka alırsın güneş açar bütün gün elinde onla dolaşırsın.Bir IndieGogo projesi olan FuelWear Flame Base Layer bu sıkıntıyı tarihe gömmek için tasarlandı. Giydiğiniz tişörtün soğuk havalarda kendini ısıtmasını sağlıyor. Arzu ettiğiniz vücut ısısını seçtikten sonra giysi sizi 3 ila 12 saat arasında sıcak tutmayı başarıyor. Fazla mı sıcak geldi? Tekrar üşümek içinse ürünün 250 dolarlık etiketine bakmanız yeterli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!