Sosyal medyayı sallayan kavga: Playboy kızlarından mide bulandıran iddialar!

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyayı sallayan kavga: Playboy kızlarından mide bulandıran iddialar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 14:26

Playboy kızlarından Kendra Wilkinson, Hugh Hefner’ın yarattığı ve Amerika’da yayınlanan bir TV realite şovunda ün kazanmıştı. Hefner’ın Los Angeles’taki malikânesinde diğer kadınlarla birlikte yaşayan Wilkinson, kendi Twitter hesabından diğer rakibi Holly Madison hakkında öyle bir iddiada bulundu ki...

Haberin Devamı

Daha önce Playboy kızları ile ilgili pek çok skandal basına çıkmıştı. Ancak Wilkinson tartışmaları bir adım öteye taşıdı desek yeridir. Zaman zaman birbirleri hakkında evdeki kirli sırlarını ifşa ederek sık sık magazin haberlerinin gündemi olan Madison ve Wilkinson arasında yaşanan son ağız dalaşı akla hayale gelmeyecek mide bulandırıcı iddialara dönüştü!

Sosyal medyayı sallayan kavga: Playboy kızlarından mide bulandıran iddialar

Bu sefer tartışmayı başlatan Holly Madison’ın, bir dergiye verdiği röportajda malikânede geçirdiği zamandan bahsetmesi oldu. Röportajda Madison, malikânede yaşayan kadınların birbiri hakkında yalanlar söylediğini, ortalığı karıştırarak diğer kadınları malikâneden attırmaya çalıştığını ve bu yüzden de kendisinin sık sık korku içinde yaşadığını anlattı.

Haberin Devamı

Sosyal medyayı sallayan kavga: Playboy kızlarından mide bulandıran iddialar

Bu yorumlar üzerine oldukça sinirlenen Kendra Wilkinson, Twitter hesabından attığı tweetlerle Madison hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. Daha sonra yazdığı tweetleri silen ve takipçilerinden özür dileyen Wilkinson, Madison’a olan tepkisinde genel olarak haklı olduğunu söyleyerek yine de geri adım atmadı. Malikânede birlikte yaşadığı eski partneri Hugh Hefner’ın hiçbir yanlışı olmadığını söyleyerek onu savunmaya devam etti. Wilkinson'un mide bulandıran iddiası ise şu oldu: "Madison, Hefner'in temizlik aracı gibi çalışıyordu. Hefner'i ağzıyla temizliyordu."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!