Simge Sağın kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Simge Sağın kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 11:03

‘Miş Miş’ isimli şarkısıyla adını duyuran ve müzik piyasasında en iyi çıkış yakalayan isim olan Simge Sağın, bugünlerde yeni single’ı ‘Yankı’ ile gündemde. Bu kez slow bir şarkı ile sevenlerinin karşısına çıkan başarılı şarkıcının hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık. Simge Sağın kimdir, nereli kaç yaşında? kariyeri ve özel hayatı ile ilgili detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Simge Sağın ünlü Türk şarkıcıdır. Simge Sağın ya da bilindik ismiyle Simge İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı ses eğitimi bölümü mezunudur.

Güzel şarkıcı Simge ilk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar orkestrasında kazanmıştır.

Daha sonra Gülşen’e dört, Yaşar’a iki ve Serdar Ortaç’a iki sene sahnede vokalist olarak eşlik etmiştir. Birçok jenerik ve dizi müziği seslendirmiştir.

İlk albümünü 2011 yılında Erdem Kınay prodüktörlüğünde çıkarmıştır. Albümün ismi ise “Yeni Çıktı” dır.

2014 yılında prodüktörlüğünü kendi üstlendiği “Bip Bip” adlı ikinci EP albümünü çıkarmıştır. Albümden “Bip Bip (Bayraşa Mix)” adlı şarkısına klip çekmiştir.

Klip YouTube’da 20 milyon üzerinde izlenmeye ulaşmıştır.2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Riff Cohen şarkısı olan Dans Mon Quartier şarkısının sözlerini değişmiş ve “Miş Miş” adlı ilk teklisini çıkarmıştır.

Single

2011 Yeni Çıktı

2014 Bip Bip

2015 Miş Miş

Haberin Devamı

2016 Yankı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!