Seks işçileri yaşadıkları en ilginç deneyimleri anlattı

Güncelleme Tarihi:

Seks işçileri yaşadıkları en ilginç deneyimleri anlattı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 15:15

Seks işçilerinin yaşantılarına ışık tutacak çalışmalar zaman zaman yapılıyor. AskReddit'te açılan bir başlıkta 17 farklı seks işçisinden yaşadıkları en ilginç deneyimi anlatmaları istendi. Ortaya oldukça ilginç hikayeler çıktı...

Haberin Devamı

AskReddit'te açılan bir başlık, seks işçilerinin yaşadıkları travmalara ve şaşırtıcı olaylara ışık tutacak türden bilgileri bir araya topladı. 17 farklı seks işçisinin yaşadıkları en ilginç deneyimleri anlatmaları istendi. Sizler için bunlar arasında en ilginç 10 tanesini seçtik...

1)Web kamerası ile cinsel istekte bulundu, yemek yerken dinledi

Seks işçileri yaşadıkları en ilginç deneyimleri anlattı

"Ben İsrailliyim ve bir süre telefon ve web kamerası kullanarak çalıştım. Yazılar görüntüleniyordu ama telefon konuşulmuyordu. Bazen patronum söylemem gereken şeyleri bana yazıyordu. Çalıştığım günlerden birinde, Ortodoks Yahudi bir adam aradı. Bana domuz eti ve deniz ürünleri yiyip yemediğim hakkında sorular sordu. Patron bana karides yememin seksi olabileceğinden bahsetti ama adam ilgilenmedi. Lezzetli bir yemeği yerken sesimi duymak ve beni izlemek istediğini söyledi sadece domuz yedim."

Haberin Devamı

2)Sadece sarıldık

Seks işçileri yaşadıkları en ilginç deneyimleri anlattı

"Haftanın 6 günü spor salonunda çalışıyorum ve yarı zamanlı seks işçiliği yapıyorum. 50 yaşında oldukça hoş bir Asya kadını beni evine çağırdı. Bu arada bende 45 yaşındayım. Evine gittim ve ona sadece kibarca sarılmamı istediğini söyledi. Yaklaşık 1 dakika sonra omzumda ağlamaya başladı. 5 dakika boyunca bu şekilde ağladı ve sonrasında onu kanepeye götürdüm. Oturduk ve 20 dakika daha ağlamaya devam etti. Başını kaldırmadan göğsümde ağladı. İyi olup olmadığını sorduğumda kocasının ona hiç sarılmadığını söyledi. Ona sıkıca sarıldım ve 45 dakika süren görüşmemiz sonucunda paramı ödedi." 

3)Duvara baktırmış!

Seks işçileri yaşadıkları en ilginç deneyimleri anlattı

"Elimde kısa ama güzel bir hikaye var. Bu seks işçisi arkadaşlarımdan birinin başından geçmişti. Müşterisi sadece bir köşede durup, duvara doğru bakmasını istemiş. Dakikalarca hareketsiz kalmış ve gözlerini duvardan ayırmamış. Çıplak bir şekilde ayakta dikilen arkadaşımın ayaklarında yalnızca dövüş çizmeleri varmış. Bu duruma aramızda çok güldük."

Haberin Devamı

 4)Dişçi değil ayak fetişisti

"Bir adam ile anlaşıp buluştuk. Ayakkabılarımı çıkardı ve beni masaya yatırdı. Dişçi ekipmanları vardı. Elektrikli diş fırçası, ipler aynalar bunlardan sadece birkaçıydı. Bir saat boyunca parlatma, temizleme ve kontrol gibi muayeneleri yaptı. Bunun neresi ilginç diyebilirsiniz ancak tüm bunları dişime değil ayağıma yaptı. Dişlerimi muayene etmesini tercih ederdim. Bunu oynamam gerekiyordu ve oynadım. Penisini pantolonunun dışına asla çıkarmadı. Tuhaf başlamış olmasına rağmen, aslında güzel vakit geçirdik."

5)Kötüye hayır, iyiye evet denir

"Müşterim saatlerce seks yapmayı ve sonunda bayılacak kadar kötü olmak istediğini söyledi. Kesinlikle bunu yapamayacağımı söyledim.  Müşterinin seksten yorulma fantezisi vardı. Tek parça streç bir giysi giydim ve bu şekilde seks yapmayı teklif ettim. Oldukça zorlandı ve bu alternatifim harika oldu."

Haberin Devamı

6)Telefonda seks ile danışmanlık hizmeti verdim

"Benimle cinsel bir şeyler hakkında konuşmak isteyen tek bir müşterim vardı. İşleriyle ilgili konuşurduk ve yen, bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyordu. Yeni fikri erkekler için etekti.  45 dakika boyunca onu dinledim, bankaya sunum yapmaya gidiyordu. Ona bazı eleştirilerde bulundum, sunumu ile ilgili notlar aldırdım. Beni dinledi ve söylediklerimi yaptı. Bir şeyleri değiştirerek başardığı zaman beni geri arardı. O bir beyefendiydi ve her zaman benim ortalama çağrı süresi artırdı. Benim en sevdiğim müşterilerinin biriydi."

7)Harry Potter oldum

"Bir adam bana oldukça yüklü bir miktar para verdi ve ilginç bir istekte bulundu. Tamamen Harry Potter gibi giyinmemi istedi. Gözlükleri başta olmak üzere tamamen ona uygun giyindim. Elime bir asa alarak büyü yapıyormuş gibi role girdim. Bunun yaşadığım en saçma şey olduğunu düşünüyorum. Bu saçmalık hayatımdan o adamla birlikte gitti. "

Haberin Devamı

8)Alışveriş listesi yaptım

"Üniversitede yaklaşık altı ay bu işi yaptım. Müşterilerimden biri evinde yapmak zorunda olduğu şeylerin ve alışverişlerinin listelerini yapmamı istedi. 25 yaşında genç bir adamdı ve İngilizdi. Nişanlısı okumak için Belçika’ya taşınmıştı ve ilişkilerine ara verdikleri için kendini yalnız hissediyordu. Benden yapmamı istediği planlamaları önceden nişanlısı yapıyormuş. Her hafta görüşüyorduk ve kahve içiyorduk. O sırada listelerin üzerinden geçiyorduk. Ona işleriyle ilgili şans dilerdim ve hayatlarımıza devam ederdik. Çok tatlıydı ve kalbi kırıktı. Nişanlısının onu terk ettiğini düşünüyordum. Bazen onunla ilgili konuşmak isterdi ve konuşurduk. Ama hiçbir zaman onu geri geleceğine inanmadım."

Haberin Devamı

9)Seks yapmadan eğleniyorduk

"Çok sevdiğim müşterilerimden biri kucağına oturup, motorsiklet sürme taklidi yapmamı istedi. Benim yolcum olma fikrini yaşamak istiyordu. Tüm bunları kıyafetlerimi hiç çıkarmadan yaptım. Bir senaryo ile ona bunu yaşatmamı istedi ve gerektiğinde motor sesi bile çıkardım. Motor sahne için gerekli olan ne varsa yaptım diyebilirim. Bir gün kıyafetlerimi çıkarmadan dans etmeyi istedi. Beraber oturup dans ettik, kucak dansı sanmayın normaldi. Oldukça kibar ve eğlenceli biriydi."

10)Kasıklarına tekme atmamı istedi

Seks işçileri yaşadıkları en ilginç deneyimleri anlattı

"Bir müşterim beni her hafta çağırırdı ve kasıklarına tekme atmamı isterdi. Bana para ödemesinin sebebi sadece buydu. Sert vururdum ve 5-10 dakika kendine gelemezdi. Tekme atarken hep aynı botları giyerdim ve bunu çok severdi.  Korkuyor gözükse de her zaman olabildiğince sert vurmamı isterdi. Birkaç kez çok endişe duydum ve bunu yapmaktan çekindim ama sonra anladım ki onun benden istediği sadece buydu.  Stresli bir hafta geçirdiğim zaman beni aramasını dört gözle beklerdim. Rahatlamak için ideal bir müşteriydi."

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!