Seçkin Piriler: Çocuklarım kesinlikle o kadını görmeyecek

Güncelleme Tarihi:

Seçkin Piriler: Çocuklarım kesinlikle o kadını görmeyecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 19:14

Eşi Kaan Tangöze’nin kendisini Kıvılcım Ural ile aldatmasıyla tek celsede boşanan Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’yi uyardı. Piriler: “Çocuklarım kesinlikle o kadını görmeyecek.” dedi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Seçkin Piriler 6 yıllık eşi, Duman Grubu’nun solisti KaanTangöze’den ihanet yüzünden 10 gün önce boşanmıştı. Çünkü Kaan Tangöze 9 aydır aşk yaşadığı Kıvılcım Ural’la yakalanmıştı.

Oğulları Hakan ve Volkan ile hafta sonları görüşen Kaan Tangöze’ye, Seçkin Piriler’den bir uyarı geldi: ‘Çocuklarım kesinlikle o kadını görmeyecek.’

Kıvılcım Ural ile birlikte yaşayan Kaan Tangöze bu şartı kabul etti. Kıvılcım Ural yaptığı son açıklamada ben yuva yıkmadım demişti.

Seçkin Piriler kimdir

Seçkin Piriler kimdir?

Seçkin Piriler, 1980 yılında dünyaya geldi. 1998 yılında katıldığı "Elite Model Look" yarışmasında ikinci seçildi. Bir Ajans'ta mankenlik ve modelliğe başladı. Hababam Sınıfı Üç Buçuk, Hababam Sınıfı Askerde ve Çılgın Dershane gibi Türk filmlerinde yardımcı rol aldı. 2003 yılında "Kırmızı Pabuçlar" adlı bir albüm çıkardı. 24 Mart 2010 tarihinde 4 senedir birlikte olduğu Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile evlenmiştir. Hakan ve Volkan adında iki oğlu vardır. 11 Mart 2016 tarihinde Kaan Tangöze ile anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!