Sarışın Johnny Depp olur mu?

Güncelleme Tarihi:

Sarışın Johnny Depp olur mu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2014 01:19

Esmer güzeli deyince kadınların aklına gelen ilk isimlerden olan Johnny Depp, yeni filmi için sarışın olunca algılar bir anda karıştı. Dünyanın en meşhur, en yakışıklı, çekici aktörlerinden sayılan Depp'in artık 'dünyanın en neyi' olduğunu bile bilemiyoruz.

Haberin Devamı

Siyah çerçeveli gözlükleriyle ortalığı yakıp yıkmasına alışık olduğumuz Johnny Depp, esmer teni, uzun siyah saçları ve kirli sakalıyla hafızalarda yer etmiş bir isim. Belki oyunculuğuyla değil ama yakışıklılığı ve karizmasıyla kadınların ilk 10'una çok rahat girer. Fakat son filmi için büründüğü yeni kılığıyla aklımızı bu kez başka bir şekilde başımızdan aldı. Sarıya boyattığı saçları ve bıyıklarıyla algılarımızın karışmasına neden oldu.

DEPP'SİZ BİR KUYUYA DÜŞMÜŞ GİBİYİZ

Sarışın Johnny Depp olur mu

People Dergisi tarafından 2003 ve 2009 yıllarında 'yaşayan en seksi erkek' seçilen Johnny Deep, artık bu sıfatı taşıyamayacak kadar yaşlı ve -tekrarlamakta sakınca görmüyoruz;- 'çok sarışın'! 51 yaşındaki aktör, 2007 yılında EW sitesinin yaptığı ankette de 'Hollywood'un en yakışıklı 50 insanı' arasında birinci olmuştu! Hey gidi günler... Dünya çapında en fazla hayran kitlesine sahip olan aktör seçildiğindeyse yıl 2010'u gösteriyordu. Şu bilgiye de dikkatinizi çekelim: Araştırmaya göre hayran kitlesi dünyada 1 milyarı geçmişti! Şimdi bu 1 milyar insan ne yapsın? Depp'siz bir kuyuya düşmüş gibiyiz...

Haberin Devamı

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ

Sarışın Johnny Depp olur mu

Depp'in sarışın olma sebebi, aslında son derece profesyonel: Şubatta ABD'de vizyona girmesi planlanan 'Mortdecai' filminde, düzenbaz bir sanat simsarını canlandırıyor. Suç draması tarzındaki yapım, Johnny Depp'e bir Oscar adaylığı kazandırırsa belki onu bu hali için affedebiliriz! Eğer kalbiniz dayanırsa, buyurun fragmanı izleyelim:

Haberin Devamı

KADINLARA SORDUK:
HİÇ OLDU MU ŞİMDİ?

Sarışın Johnny Depp olur mu

S.K., 32 yaşında: Sarışın seven bir insanım. Lakin sarışın Johnny Depp'i kalbim kaldırmıyor. Kendisini uzun koyu renk saçları, sürmeli gözleriyle Kaptan Jack Sparrow olarak hayal etmek istiyorum hep. Keith Richards da babası olmaya devam eder mi bilmiyorum ama Karayip Korsanları'nın devamı 2017'de gelecekmiş. Neyse biraz sakinleştim...

Sarışın Johnny Depp olur mu

A.B., 35 yaşında: Kim ne derse desin oyunculuk zor zanaat: İnsanı rezil de vezir de ediyor. Misal Johhny Depp’in ‘cool’luk mertebesini iyiden iyiye zorlayan, bir kuaför kazasının kurbanı olarak görsteren turumcumtrak saçları. Her ne kadar rolü için boyatmış olsa da gerçekten yazık. Saçları 90’lı yıllarda çoğu liseli kızın başını yakan renk açıcı sprey sun-in’i fazla kaçırmış gibi görünüyor. Yaz sezonu nedeniyle aşırı yanık olması da işini kolaylaştırmamış. Bu imajla Ege sahillerinde bir sünger avcısı ya da miço rolünü hakkını vererek oynayabilir.

Haberin Devamı

Sarışın Johnny Depp olur mu

A.Y., 27 yaşında: Esmerliğine aldırmadan sarışın olmaya çalışan inatçı kadınlar gibi görünüyor!

İ.İ., 27 yaşında: Johnny Depp yeni saçlarıyla sanki 20 yaş birden almış gibi. Karayip Korsanları'ndaki halinin hatırına bu seferlik affediyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!