Sadece uykuyu çok sevenlerin bildiği 5 durum

Güncelleme Tarihi:

Sadece uykuyu çok sevenlerin bildiği 5 durum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 11:11

Tüm dünya erken kalkmanın ne kadar da matah bir şey olduğu konusunda konuşmaktan çok büyük bir zevk alır. Erken kalkan erken yol alır, erken kalkan dinç olur, sadece zeki yaratıklar erkenden uyanır gibi güzellemelerin ardı arkası kesilmez. Ve uykuyu çok seven insanlar bu cümleleri dinledikten sonra yavaşça gözlerini kapatıp uykularına geri dönerler. Çünkü yapılması gereken de budur.

Haberin Devamı

UYKU BEYNİN DERİNLİKLERİNE BİR YOLCULUKTUR

Siz gerçek hayatınızda bir canavara ip atlatabilir misiniz? Ya da bir aksiyon filminde misali mafya babası tarafından kaçırılmışken kenardan dans ederek ‘Peynir yemezsen böyle olur’ diyen tavuklar çıkabilir mi? Çıkamaz. Ama rüyalar bu gibi saçmalıkların ve fantastik hayal gücünün dört nala koştuğu yerlerdir. Uykuyu çok seven insanlar böyle absürd rüyalardan çok fazla görürler ve bundan çok zevk alırlar. Uyku maceradır.

Sadece uykuyu çok sevenlerin bildiği 5 durum

UYKU EN GÜZEL SAKİNLEŞTİRİCİDİR

Başınıza düşünmek istemediğiniz bir şey geldi. Aşırı yoruldunuz ya da streslisiniz. Sorun yok, uyuyun. Uykuyu seven her insanın yapacağı bir numaralı eylem budur çünkü. Uyku sırasında düşünmek istemediğiniz herhangi bir şeyi düşünmezsiniz hatta çoğu çözemediğiniz şeyi de bilinçaltına iteklediğinizden o zamanla çözer siz de iyi bir uyku çekmiş olursunuz. Uykuyu seven insanlar kendilerini de beyinlerini de yormazlar, uyurlar.

Haberin Devamı

Sadece uykuyu çok sevenlerin bildiği 5 durum

UYKUCULAR RÜYALARINA KALDIKLARI YERDEN DEVAM EDEBİLİRLER

Uykuyu çok seven insanların en büyük eğlenceleri uyandıktan sonra gördükleri rüyayı zihinlerinde canlandırıp, tekrar uyuyup rüyaya kaldıkları yerden devam edebilmeleridir. Bu süper güçleri sayesinde eğlence hiç bitmez. Adeta kendi çektikleri bir filmin içinde dolaşırmış gibi rüyalarda gezinirler. Hem dış dünyadan hem de uyku halinden haberi olan master uykucular bile vardır.

Sadece uykuyu çok sevenlerin bildiği 5 durum

DÖNE DÖNE UYUMAK DİYE BİR ŞEY VARDIR

Ancak uykuyu seven bir insan döne döne uyumanın ne demek olduğunu iyi bilir. Uyanır, gözünüze ışığın bir nebze girmesine izin verdikten sonra ‘aa bir de bu tarafıma yatayım’ diyip diğer yana dönersiniz ve bir temizinden uyku da o tarafta çekersiniz. Bu durum vücüdunuzun dört tarafında da tamamlandığında, dilerseniz tur bindirirsiniz.

Haberin Devamı

Sadece uykuyu çok sevenlerin bildiği 5 durum

KAFALARINI YASTIĞA KOYARKEN UYKU BAŞLAR

Uykuyu çok sevenler için uyumak dünyanın en eğlenceli ve keyifli etkinliği olduğundan adeta yastığa bungee jumping yaparlar. Daha kafa yastığa değmeden bilinç kapanmış, yastığa varıldığından REM uykusuna geçilmiştir. Uykucular zaman kaybetmeyi sevmez. Zaten gündüz olacak da kalkacağım diye ödleri kopar. Bu nedenle her saniye çok değerlidir.

Sadece uykuyu çok sevenlerin bildiği 5 durum

Formotoks / Yüz İnceltme | Doktor Bu Ne?

BAKMADAN GEÇME!