Sadece köpek sahiplerinin bildiği 5 tatlı duygu

Güncelleme Tarihi:

Sadece köpek sahiplerinin bildiği 5 tatlı duygu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 16:18

Sizi bu dünyada bu kadar iyi anlayan ve bilen tek varlık ne aileniz ne de arkadaşlarınızdır. Cevap bir bakışınızla dünyanın en mutlu şeyine dönüşen bir köpekten başkası değildir. Aslında onun bir damla mutluluğu için bütün enerjinizi ve zamanınızı verebilecek olan sizlersiniz. Karşılıklı bir güven ve sevgi ilişkisi olan bu durumu halen yaşamadıysanız hayatınızda çok büyük bir eksiklik var demektir.

Haberin Devamı

1- Koşulsuz sevilmek

Sabah uyanmanızı sabırla bekleyen, onu dışarıya çıkarmanız için adeta yalvaran, dışarıda attığı her adımda yandan sizi kontrol eden, sizinle dost olduğu için mutluluktan uçan bir canlı ve sonsuz sevgisi kadar insanı doyuran bir hiz azdır. Gerçek sevgiyi anlamak için o patileri kucaklamanız yeterli olacaktır.

2- Evde bekleyeninizin olması

Gerçekten eve gelmeniz ve onunla ilgilenmeniz için saatlerce heyecan içinde bekliyorlar. İstiyorlar ki en iyi dostları gelsin, başlarını okşasın, tasmayı takıp sokağa çıkarsın ve oyun başlasın. Hayatı kocaman bir oyun alanı gibi gören dostlarımızın bu muhteşem enerjisinden kendinizi mahrum bırakmayın.

Sadece köpek sahiplerinin bildiği 5 tatlı duygu

Haberin Devamı

3- Coşkulu bir oyun arkadaşına sahip olmak

Oyun oynamak köpeklerin hayatının amacıdır. Bu oyunu özellikle sevdikleri biriyle oynamak onlar için cennetin ta kendisidir. Dikkat etmeniz gereken husus, oynadıkça coşarlar ve daha büyük hareketler yapmaya başlarlar. Hızlanırla ve dikkatsiz olmaya başlarlar. Oyunun kurallarını siz koyun ama uymasını beklemeyin.

4- Televizyon kumandasının güvende olmaması

Bir çeşit ev kemirgeni de olan köpekler, eve geldiğinizde onunla ilgilenmeyip sürekli elinizde tuttuğunuz her şeye içten bir öfke beslerler. Bunun için en doğru zaman sizin evde olmadığınız anlardır. Siz sabah evden çıkarsınız ve o da sırayla terliklerden, koltuk kenarlarından ve en önemlisi televizyon kumandalarından öcünü alır. Siz yokken evde hiçbir şeyin güvenliği yoktur. Bekçi olan kimdi?

Sadece köpek sahiplerinin bildiği 5 tatlı duygu

5- Yasak koymayı becerememek

İstediğiniz kadar hayatta kuralları önemseyen ve dışına çıkmayan biri olun. Bu dostunuz sizin gibi düşünmüyor. Oturmaması gereken yatağın üstü, girmemesi gereken mutfak ve ısırmaması gereken her şey onun için serbesttir. Yasaklara uymaz ve yerle bir etmek için doğru zamanı bekler. Aslında bizler için iyi bir örnek olabilir bu durum.

 

 

 

Haberin Devamı

10 Temmuz haftası burç yorumları

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!